Ауро България се премести в нов офис

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 1, 2007

Сред фирмите, които смениха офиса си в първите дни на новата година е и Ауро България, информираха за списанието Диана Добрева и инж. Деница Димитрова, представители на Auro за България. Освен административни и търговски функции, новият офис изпълнява и ролята на складова база.

"Преместихме се в столичния квартал Илиянци-Запад на улица Четвърта, тъй като предишният ни офис не разполагаше с необходимата за обезпечаване на нормалната работа на фирмата складова площ. Краткият срок на доставка е сред приоритетите в дейността ни и основна предпоставка за развитие на фирмата. Новият офис предлага много по-големи възможности за поддържане на необходимите ни складови запаси. Инвестирахме в новия офис водени от намеренията си да разширим пазарния си дял в страната предлагайки конкурентен пакет от дейности - качествени изделия, кратък срок на доставка и професионално обслужване", коментира основанията за преместването г-жа Добрева.

Ауро България се занимава с търговия на оборудване за водопроводи, газопроводи, отоплителни инсталации, съоръжения за пренос на химични вещества, заваръчни машини. Фирмата е официален представител на австрийската компания ATRU Kunststofftechnik, специализирана в производството на висококачествени тръбопроводи и фасонни части, както и на заготовки, плоскости, пръти кръгъл профил и заваръчна тел от пластмаса. "Имаме статут на представители и на японската компания ASAHI ORGANIC CHEMICALS INDUSTRY, която е производител на арматура", допълва инж. Димитрова.
Новият Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство/2024

Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо  и устойчиво производство-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top