Международна конференция по управление на хора

Сп. Инженеринг ревю - брой 5, 2014 • 06.07.2014

Сдружение Автомобилен Клъстер България организира Международна Конференция по управление на хора на тема „Успешни практики в управлението на хора, представени от водещи международни компании от автомобилната и технологична индустрия в България.

Конференцията ще се проведе на 30 септември и 1 октомври т. г. в хотел Хилтън, София. Освен успешни примери от HR практиката събитието ще представи „Реализирани успешни проекти в сътрудничество между университетите с техническа насоченост и бизнеса/дуалното обучение в България”, „Следващият ЕС оперативен програмен период 2014 – 2020 – предимства и възможности” и др.

„Опита си ще споделят HR мениджъри с доказан и дългогодишен опит от Sumitomo Electric Bordnetze, Lufthansa Technik, Magna Powertrain, High Tech Cluster Magurele, ABB Group, Melexis Bulgaria, Liebherr–Hausgeraete Maritsa, Festo Production, Integrated Micro-Electronics, Haycad Infotech, KPMG, Bulgarian Ministry of Labor and Social Policy.

Участниците ще научат какви практики и подходи прилагат компаниите във връзка със стратегиите по подбор за успешно привличане на подходящи кадри, политиките за поддържане и повишаване удовлетвореността на служителите, системи за обучение на служителите и други.

Те не само ще имат възможност да се запознаят с най-новите тенденции в успешното управление на хора, но и ще могат да осъществят ценни контакти и да разширят професионалната си мрежа”, допълниха от АКБ.


АКЦЕНТИ
По-висока енергийна ефективност с индукционен дифузор въздух-вода TYPE QLI от TROX

По-висока енергийна ефективност с индукционен дифузор въздух-вода TYPE QLI от TROX

Дифузорът предоставя висока мощност на отопление и охлаждане с нисък дебит на кондиционирания първичен въздух и ниско ниво на звукова мощност. QLI гарантира високи нива на комфорт благодарение на ниската ... още
Идеалната комбинация между вентилация и отопление

Идеалната комбинация между вентилация и отопление

С новите си модели RoofVent® RG и TopVent® TG и MG Hoval доставя иновативни решения за отопление и вентилация на големи еднообемни сгради, използвайки най-съвременната кондензна газова технология ... още

Top