Beghelli представи нова LED лампа Sorpresa Powerled

Сп. Инженеринг ревю - брой 6, 2013 • 22.09.2013

От септември т. г. водещият италиански производител Beghelli пуска на българския пазар най-новата си разработка Sorpresa Powerled - LED лампа с функции и за аварийно осветление, информира инж. Иван Димов, ръководител на представителството на Beghelli България.

"По форма и размер Sorpresa Powerled е като конвенционалните крушки със стандартна фасунга Е27 и стандартен контакт. Но за разлика от останалите крушки, има вградени автономно захранване и електронен блок, който в момента на прекъсване на централното електрозахранване превключва лампата в работа на режим на аварийно осветление.

Капацитетът на вградената в лампата батерия е достатъчен за захранването й в продължение на четири часа. Новата революционна лампа е с LED светлинен източник с номинална мощност 10 W, който е в състояние да осигури осветеност от 1000 lm при захранването му с мрежово напрежение, с ефективността си от 100 lm/W покрива най-високия енергиен клас А+. Sorpresa Powerled се предлага с две цветни температури – 3000 и 4000 K, като и двете са с Е27 фасунга. В допълнание към това 270 градусовият ъгъл на светлинния сноп ги прави подходящи за широк кръг от приложения”, заяви инж. Димов.


ТЕМИТЕ В НОВИЯ БРОЙ
Машинно зрение за интелигентни фабрики

Машинно зрение за интелигентни фабрики

Фундаменталната роля на автоматизираната визуална инспекция в процеса по дигитализация на промишлените предприятия и превръщането им в умни фабрики са коренни в осигуряването на възможност на интелигентното оборудване самостоятелно да ... още
Мощни интегрални постояннотокови ключове

Мощни интегрални постояннотокови ключове

Статията е посветена на типовете силови интегрални схеми, използвани за комутиране на постояннотокови товари и техните особености. Разгледани са: ключове за свързване на товари (Load Switches, Power Switches), интелигентни мощни ... още

Top