АБОНАМЕНТ

Ако желаете да получавате списание Инженеринг Ревю, можете да направите АБОНАМЕНТ, като изберете една от следните възможности:

 

 

БЕЗПЛАТЕН специализиран абонамент за професионалисти

 

Специализираното техническо списание за индустрия Инженеринг Ревю се разпространява безплатно до специалистите, работещи в български промишлени предприятия и инфраструктурни обекти. Ако работите в някой индустриален сектор или в енергетиката, моля, заявете абонамента си, като попълните формата за специализиран безплатен абонамент тук.

 

 

БЕЗПЛАТЕН on-line абонамент

 

Безплатен абонамент за получаване на изданието в електронен формат е свободен за всеки, който се интересува от списанието. Още преди да е излязъл от печат, получавате новия брой на адреса на електронната си поща. Възможност за търсене, печат, сваляне в pdf формат. Попълнете формата тук.

 

 

личен ПЛАТЕН абонамент

 

Ако искате да получавате гарантирано всеки брой от ПЕЧАТНОТО издание на списанието, можете да направите личен платен абонамент в редакцията или в разпространителски фирми - цената за годишен абонамент е 45 лева с ДДС. Повече информация можете да намерите тук.


ВЪВ ФОКУС
Решения за етикетиране и кодиране в козметичната индустрия

Решения за етикетиране и кодиране в козметичната индустрия

На пазара се предлагат изцяло и полуавтоматични етикетиращи машини, които привличат клиентите с изключително високата си прецизност, лесната експлоатация и максималното ... още
Леене под налягане на микрокомпоненти

Леене под налягане на микрокомпоненти

Ако се направи сравнение с пълномащабна шприц машина, разходите за микролеенето под налягане са с около 40% по-ниски ... още

Top