БГ Терм дистрибутор на Carrier

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 1, 2007

В изпълнение на стратегията си за развитие, включваща предлагането на все по-широка продуктова гама, БГ Терм се присъедини към дистрибуторската мрежа на Carrier в страната, информира Светозар Даскалов, управител на БГ Терм.

"Изборът ни на Carrier се базира на водещите позиции, които компанията има на световния пазар на климатична техника, както и на реномето й на технологичен и иновационен лидер. През следващите години ще развиваме търговските марки Carrier и Toshiba, които са собственост на концерна Carrier, като едни от приоритетните за БГ Терм", коментира по повод основанията на БГ Терм да дистрибутира изделията на Carrier в страната г-н Даскалов. БГ Терм ще предлага по-голяма част от продуктовото портфолио на Carrier, обръщайки специално внимание на системите за сградна климатизация. По отношение на търговската реализация на продуктите, управителят на БГ Терм посочва, че фирмата ще дистрибутира изделията в цялата страна, но очаква най-голям пазарен успех в регионите на София, Варна и Бургас.

"Ще заложим на стандартната за БГ Терм търговска схема, разчитайки на дистрибуторската си мрежа, като осигурим квалифицирана инженерингова, техническа и сервизна подкрепа на партньорите ни. Основните продукти от широката продуктова гама на Carrier, върху които ще съсредоточим усилията си са водоохлаждащи агрегати, термопомпи, вентилаторни конвектори, VRF системи, инверторни сплит системи", подчертава г-н Даскалов.
Top