Dehn + Soehne разширява продуктовата гама

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 8, 2006

 

Водещият немски производител на защитни апарати срещу атмосферни и комутационни пренапрежения Dehn + Soehne разширява продуктовото си портфолио, съобщи за сп. Инженеринг ревю проф. Стефан Илиев, научен консултант на фирмата в България. "Лансираме нови и оригинални като възможности продукти, в съответствие с новаторската политика и програмата за развитие и усъвършенстване на Dehn + Soehne", коментира по повод пазарния дебют на новите продукти проф. Илиев.

В областта на електроснабдителните мрежи Dehn + Soehne вече предлага цялостни решения за контрол и светлинно-степенно отчитане на работоспособността във времето на защитни апарати.

"В съотвествие с всеобщите технически тенденции залагаме на модулния принцип при конструиране на оборудването. По отношение на информационно-техническите мрежи компанията предлага възможности изправното функциониране на апаратите да бъде контролирано от информационна система и посредством използване на устройството LifeCheck, без прекъсване на работния режим. За сигнализиране неизправността на LSA-рейкови защити, Dehn + Soehne използва метод, базиран на визуална промяна в цвета на индикатор", съобщава Стефан Илиев. Разработен е и апарат за изследване на режимните параметри на електрическата мрежа. Dehn + Soehne предлагат решение и на проблема с отдалечеността на мълниеотводите от електрическите проводници посредством специални HVI-кабели.

"Новите продукти са преминали необходимите научни и лабораторни тестове, но истинската им оценка ще дадат клиентите ни при внедряването им в практиката", заявява проф. Илиев.
Top