РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > Специален брой: Пазарът на металорежещи и металообработващи машини в България, 2019 > РЕКЛАМИ В Специален брой: Пазарът на металорежещи и металообработващи машини в България, 2019 > Джи Ойл ЕкспертДжи Ойл Експерт, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - Специален брой: Пазарът на металорежещи и металообработващи машини в България, 2019

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Джи Ойл ЕкспертСМАЗОЧНО-ОХЛАЖДАЩИ ТЕЧНОСТИ И ПРОДУКТИ 
ЗА МЕТАЛООБРАБОТКА

 

CIMCOOL® предлага цялостна гама индустриални течности и услуги и за най-взискателните производствени процеси – днес и утре!
Когато избирате флуид Cimcool, всъщност купувате високотехнологичен флуид и всичко необходимо като обслужване и опит, за да оптимизирате производителността си на всички нива: качество, количество, експлоатационен живот на флуида, работни условия и въздействие върху околната среда. Отличен начин да намалите общите си производствени разходи.

 

Затова всяка капка работи!
Качествата на флуидите Cimcool надвишават вашите изисквания по отношение на обработката чрез рязане и формоването, почистването и защитата на широка гама от (специални) метали.
Продуктите на Cimcool са подготвени за бъдещето. Изискванията за производителност, опазване на околната среда, здравословни и безопасни условия стават все по-строги с всеки изминал ден. Чрез непрекъснато развитие и значими иновации ние гарантираме, че нашите продукти и услуги винаги ще отговарят на тези изисквания и сега, и за в бъдеще.

 

CIMCLEAN™ 
индустриални измиващи продукти

Специалните почистващи продукти Cimclean са допълващи и изцяло съвместими с цялата гама продукти за рязане и формоване на Cimcool. Отличните характеристики на Cimclean при ниски концентрации, функционалните характеристики и високата степен на съвместимост с другите флуиди за формоване и рязане правят линията Cimclean много икономична.

 

CIMGUARD™

продукти за защита от корозия
Широката гама продукти Cimguardе е разработена изключително с оглед осигуряване на вътрешна и външна антикорозионна защита. Предназначена е за широк кръг приложения и включва две основни продуктови групи: продукти на основата на масла/разтворители и продукти на водна основа.

 

CIMPERIAL

водоразтворими емулсии за металообработка
Емулсионните течности с високо съдържание на минерални масла са отличен избор при по-сложни обработки на алуминий и екзотични материали, като титан, инконел и дуплексни стомани.

 

CIMSTAR™

водоразтворими полусинтетични продукти
за металообработка
Продуктовата линия Cimstar е най-широко използваната и най-популярната продуктова линия на Cimcool. Полусинтетичните или микроемулсионни течности за металообработка чрез стружкоотнемане от серията са универсални полупрозрачни стартови продукти.

 

CIMTECH™

водоразтворими синтетични продукти
за металообработка
Синтетичните флуиди за металообработка чрез стружкоотнемане без минерални масла са представени в една от най-популярните продуктови линии на Cimcool: линията Cimtech.

 

MILFORM™

продукти за формоване на метали
Cimcool е специалист във водоразтворимите флуиди и това намира приложение в цялостната гама продукти Milform. Те осигуряват отлично смазване и охлаждане и същевременно са много по-чисти при използване.

 

MILPRO™

чисти масла за металообработка
Всеки продукт от серията Milpro притежава своя собствена уникална смес от добавки, с което се постига пълна гама чисти масла. Продуктовата линия Milpro варира от масла с нисък вискозитет за шлифоване на твърдосплавни детайли до масла за тежки обработки с по-висок вискозитет за протегляне и дълбоко пробиване.

 

 

 

Джи Ойл Експерт ЕООД
официален вносител за България

 

М.: 0884 742 727
E-mail: office@goilexpert.com
www.goilexpert-online.com
www.goilexpert.com

 

 


Top