РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 9, декември 2020 > РЕКЛАМИ В брой 9, 2020 > ЕхнатонЕхнатон, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 9, 2020

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ЕхнатонОПТОЕЛЕКТРОННИ СЕНЗОРНИ РЕШЕНИЯ ОТ PILZ

Ехнатон е официален дистрибутор на продуктите и технологиите на водещата компания за автоматизация и безопасност PILZ. Специалистите от отдел „Безопасност на машини“ в Ехнатон могат да предложат професионални и надеждни решения за всички сектори на индустрията. Най-съвременни и супер функционални, оптоелектронните сензорни решения с марка PILZ са хит в областта си. Гамата оптоелектронни защитни устройства обхваща светлинните бариери от серия PSENopt и лазерните скенери PSENscan. В комбинация приложението им дава възможност за откриване на навлизащ човек или части от човешкото тяло, както и откриване на присъствие на човек в опасната зона, което е равнозначно на гарантирана, тотална безопасност.


PSENopt II
PSEN op II могат да бъдат тип 3 или тип 4 и предлагат не само защита на ръка, но също и защита на пръст и тяло за тип 3 до PL d , а за тип 4 – до PL e. Защитното поле е по цялата дължина на светлинните бариери, като по този начин напълно се елиминират т. нар. "мъртви зони".

PSENscan
Лазерният скенер PSENscan предлага двуизмерен мониторинг на зони с ъгъл от 0 до 275 градуса и радиус на защитено поле до 5,5 метра. Благодарение на свободната конфигурация на предупредителните полета и защитените полета, както и способността да се адаптират към структурните условия, лазерните скенери са идеални за интегриране в широк спектър от приложения.


www.akhnaton.biz


ЕХНАТОН

Индустриална автоматизация
Решения от експерти

24+ години опит 800+ инженерингови проекта 300+ иновативни решения 5000+ доволни клиенти

 


Top