РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 6, септември 2022 > РЕКЛАМИ В брой 6, 2022 > ЕхнатонЕхнатон, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 6, 2022

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ЕхнатонПо пътя на дигиталната трансформация


От повече от 25 години Ехнатон дистрибутира на нашия пазар продуктите на водещи производители, сред които e технологичният лидер в областта на децентрализираната автоматизация Murrelektronik. Българските потребители могат да се възползват както от развитата търговска мрежа в цялата страна, така и от компетенцията на експертните ни търговски и инженерни екипи по пътя към бъдещето с продуктите и решенията на Murrelektronik.

 

Иновативна модулна платформа за автоматизация Vario-X

Vario-X на Murrelektronik е отворена, гъвкава и мащабируема платформа за автоматизация с максимална ефективност на всички нива и при всички интерфейси. Създадена е да отговори на бъдещите пазарни потребности. Предлага се с възможност за създаване на дигитален двойник, който отчита всички конфигурации и пространствени условия на машината и ги интегрира в реалната среда на Vario-X.

Наскоро бе отличена с две престижни награди – международна награда за "Най-добро оборудване, най-добра система за фабриката на бъдещето" и Наградата на аудиторията на сп. Computer & Automation.

 

Повече информация за продукта:

www.akhnaton.biz

 

Индустриална автоматизация
Решения от експерти

 

25+ години опит

800+ инженерингови проекта

300+ иновативни решения

5000+ доволни клиенти

 

 


Top