РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 9, декември 2022 > РЕКЛАМИ В брой 9, 2022 > ЕхнатонЕхнатон, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 9, 2022

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ЕхнатонЧестотни инвертори FR-E800


Гамата честотни инвертори FR-E800 на Mitsubishi Electric са емблематични и доказани в практиката. Компактни и достъпни, те са създадени да пестят енергия, да увеличат производителността. Надеждни и качествени, ще ви накарат да забравите, че подлежат на поддръжка.


Намаляване на престоите благодарение на прогнозна поддръжка и анализ на данните. Интегрирането на първата в света система за детекция на корозивна газова среда позволява идентифициране на признаци за повреди на инвертора, причинени от сероводорд или други корозивни газове, което редуцира престоя на оборудването. В софтуера за настройка на инвертора FR Configurator2 е интегрирана технологията за изкуствен интелект Maisart®, която спомага за превенция на предизвикани от аварии прекъсвания и престои.

Поддръжка на редица мрежи, което дава възможност за реализиране на умни фабрики и съоръжения. Модели с Ethernet и с комуникация за управление на безопасността поддържат различни отворени индустриални мрежи – като CC-Link IE TSN, Ethernet/IP и MODBUS/TCP, Profinet.

Функции за безопасност гарантират безопасната експлоатация на оборудването. Безопасността на операторите се осигурява чрез внедряване на функции за безопасност в съответствие с международните стандарти. Скоростта на двигателя се изчислява въз основа на величината на тока или други данни, без да се използват сензори за скорост, когато се ползва функцията за безопасно ограничена скорост.

 

www.akhnaton.biz

 

Индустриална автоматизация
Решения от експерти

 

25+ години опит

800+ инженерингови проекта

300+ иновативни решения

5000+ доволни клиенти

 

 

 


Top