РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > Специален брой: Производство на детайли от метал и пластмаса, юни 2023 > РЕКЛАМИ В Специален брой: Производство на детайли от метал и пластмаса, 2023 > ЕхнатонЕхнатон, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - Специален брой: Производство на детайли от метал и пластмаса, 2023

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ЕхнатонКачество и иновации от SCHUNK

 

Ехнатон е водеща българска компания с дългогодишен опит в сферата на индустриалната автоматизация и роботиката. Сред партньорите на компанията е световноизвестният немски производител SCHUNK. Чрез специализираното си направление "Системи за захващане" Ехнатон предлага на българския пазар и поддържа на склад иновативни и надеждни продукти, като традиционно осигурява безплатна техническа консултация и обучение.

 

• Най-богатата гама хващачи на пазара – пневматични, електрически и за колаборативни роботи.

• Многообразие от челюсти за патронници. Гамата от челюсти на SCHUNK включва над 1200 стандартни модела и над 60 000 по поръчка. Необработените детайли с груб финиш се захващат надеждно, а вече обработените детайли се захващат здраво и сигурно, без деформации или следи.

• Магнитни маси. Моделите от серията MAGNOS позволяват лесен достъп до всички страни на детайла. Постоянната магнитна сила на захващане се прилага равномерно върху целия детайл, като по този начин вибрациите ефективно се свеждат до минимум.

 

www.akhnaton.biz

 

ЕХНАТОН

Индустриална автоматизация
Решения от експерти


27+ години опит

800+ инженерингови проекта

300+ иновативни решения

5000+ доволни клиенти


Top