РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство, май 2024 > РЕКЛАМИ В Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство, 2024 > ЕхнатонЕхнатон, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство, 2024

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ЕхнатонЕнергоспестяващи инвертори от Mitsubishi Electric

Сред най-предпочитаните продукти и решения за енергийна ефективност с марка Mitsubishi Electric са инверторите FR-F800, проектирани за помпи и вентилатори.

Благодарение на вградените енергоспестяващи технологични иновации, те могат да осигурят намаляване на консумацията на електроенергия над 40%
За енергийно ефективни конвейерни инсталации е особено подходящ най-новият инвертор на японската компания – FR-E800, също с енергоспестяващ режим на работа.

Инверторът разполага с вградена функция, която оптимизира консумираната енергия по различни математически модели.

Изключително интересно предложение за пестене на енергия са новите електромотори с постоянни магнити от серия EM-A, включваща модели от 0.1 kW до 7.5 kW. Те са по-леки и по-компактни като размер с около 50%, имат сертификат IE5, а коефициентът им на полезно действие (КПД) достига до 96%.


www.akhnaton.biz

 

Индустриална автоматизация
Решения от експерти


Top