Електра Помп сервиз на ABS, SAER Elettropompe и Pleuger

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 2, 2006

През миналата година фирма Електра Помп поетапно сключи договори за сервизно обслужване на техниката на италианската компания SAER Elettropompe, немската Pleuger и шведската ABS, съобщи за сп. Инженеринг ревю инж. Станислав Токмакчиев, управител на Електра Помп. Компанията SAER Elettropompe, на която Електра Помп е и представител за страната, е специализирана в производството на сондажни и наземни помпени агрегати. Компанията ABS е производител на помпени агрегати за отпадни води и оборудване за пречиствателни станции, а компанията Pleuger е производител на сондажни помпени агрегати.

"И трите компании са познати на българския пазар от няколко десетилетия. Сключените договори за сервизно обслужване със SAER Elettropompe, ABS и PLEUGER са резултат от политиката на дружеството да предлага комплексно обслужване - от поръчката и закупуването на изделие, до въвеждането му в експлоатация и сервизното му обслужване в гаранционен и следгаранционен период", коментира г-н Токмакчиев.

"Надявам се, с оглед на предстоящото членство на България в Европейския съюз, че договорните ни отношения и сертифицирането на дейността ни в съответствие с изискванията на ISO 9001:2000 ще утвърдят позициите на Електра Помп в бранша", заявява в допълнение той.
Новият Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство/2024

Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо  и устойчиво производство-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top