РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 3, 2018 > РЕКЛАМИ В брой 3, 2018 > ФилкабФилкаб, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 3, 2018

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ФилкабFILKAB

It´s time to switch to LED!

ФИЛКАБ и GE Lighting - енергоспестяване чрез замяната на конвенционално с LED осветление

Компанията ФИЛКАБ предлага замяна на конвенционалното с енергоефективно LED осветление. Благодарение на партньорството си с GE Lighting това става без никаква инвестиция от страна на клиента. 
Осветлението отговаря за 12% от общата консумирана електрическа енергия. Очакваното енергоспестяване с употребата на LED е между 50 и 70%, а когато се управлява с интелигентни устройства,
може да достигне и до 80%.
Изключително дългият експлоатационен живот на светодиодните продукти (до 100 000 часа) намалява разходите за поддръжка. Употребата на светодиодните лампи, комбинирани с интелигентно управление, може да намали отделяните в атмосферата въглеродни емисии с 50-70%. Сред предимствата на LED лампите е, че използването им повишава усещането за безопасност у хората в среда с бяла светлина. Цветната им температура е между 4000 и 5000 K, като осигуряват оптимално светоразпределение, без заслепяване, което води до по-ясно и фокусирано виждане на различните обекти. Това подобрява в значителна степен работната среда и спомага за повишаване на производителността както в ученето, така и в работата.

ЕТАПИ НА РЕАЛИЗАЦИЯ

Проектът за замяна на конвенционалното осветление с LED включва 4 етапа: 
• обследване – събиране на изходни данни от клиента за модела на съществуващите осветителни тела, за разходите за електроенергия и поддръжка в период от 12 месеца и други особености на инсталацията; 
• изчисление; 
• предложение на варианти с различен срок на изплащане на инвестицията; 
• договор, като изпълнението може да включва доставка и монтаж или само доставка, в зависимост от желанието на клиента.

ПИЛОТЕН ПРОЕКТ

Предлагаме ви решение, което вече сме избрали. В резултат на преминаването към използване на осветителни тела LED Mariner Integrated 48 W на GE Lighting в част от производствените помещения на ФИЛКАБ АД, компанията намали годишната консумация на енергия за осветление с 61%, средните годишни разходи за електроенергия за осветлението са редуцирани с 40%, а разходите за поддръжка са елиминирани напълно. Избраните осветителни тела се отличават с клас на защита IP65-IK08, светлинна ефективност 126 lm/W, и експлоатационен живот 50 000 h.

За ФИЛКАБ

Нашите квалифицирани служители предлагат водещи продукти и технологии, за да отговорят на нарастващите изисквания на бързо променящия се свят. Портфолиото ни включва над 100 000 артикула, разделени в 5 продуктови направления: кабели и проводници, кабелна арматура, електроапаратура и средства за автоматизация, осветителна техника, електроинсталационни материали.
Поддържаме на склад над 45 000 продукта във всички 7 представителства в страната, с което осигуряваме кратки срокове на доставка, сервиз и обслужване и бърза реакция при наличието на проблем. Улесняваме клиентите си със собствен транспорт и с удължено работно време.

ЗА GE Lighting

е професионалното подразделение на General Electric, специализирано в решения за осветление по целия свят. General Electric е основана с изобретяването на първата достъпна лампа с нажежаема жичка в света. Повече от един век бизнесът на GE Lighting предоставя светлина на хората и разработва нови технологии като светодиодни продукти, които работят с по-голяма ефективност, по-малко разходи и по-малко въздействие върху околната среда от всичко, използвано през последните десетилетия. GE Lighting EMEA предлага над 6000 вида лампи и решения в осветлението.

www.filkab.com


Top