ФриНет се премести в нов офис

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 2, 2007

Отскоро ФриНет оперира в нов офис, намиращ се в сграда 7А на столичния Бизнес парк, съобщи за сп. Инженеринг ревю Радостин Чугреев, управляващ директор на ФриНет. "Офисът ще изпълнява административни и търговски функции. Преместването ни е следствие от разрастването на дейността на фирмата", коментира г-н Чугреев основанията на фирмата вече да посреща клиентите си от София и страната в нов офис.

ФриНет е позната на читателите на списанието като търговска фирма, специализирана в предлагането на широка гама продукти, необходими за изграждане на комплесни комуникационни решения и адаптация на работното място за глас, данни и електричество. "Основен приоритет за нас е високото качество на продуктите, с които работим - медни и оптични пасивни компоненти и кабели за WAN, MAN, LAN; оборудване и аксесоари за електрически и други слаботокови системи. Прогнозите ни са, че през следващите няколко години конкуренцията в сегмента на структурното окабеляване ще става все по-сериозна и предимство ще имат работещите с маркова система", коментира Радостин Чугреев посоката, в която ще се разрива пазарният сегмент, в който работи ФриНет.

"В практиката 10G вече ще е работещо приложение, а не само "маркетингова концепция", но това ще важи основно за изграждането на "backbone" трасета. Иначе, съществен ръст се очаква както в индустриалните кабелни системи, така и в жилищното окабеляване, а развитието на бизнес комуникационните мрежи ще продължи с нормални темпове", допълва той.
Top