Газкомфорт предлага газови котли Saunier Duval

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 7, 2007

На 18 септември т.г., в присъствието на партньори, клиенти и инвеститори, от фирма Газкомфорт официално обявиха, че започват да предлагат изделията на френския производител Saunier Duval на българския пазар. "Saunier Duval е част от структурата на немската компания Vaillant, на която Газкомфорт е официален представител", съобщи при откриването на събитието инж. Константин Константинов, изпълнителен директор на Газкомфорт, допълвайки: "Saunier Duval е европейски производител, стремящ се към разработването и въвеждането на технически иновации, водещи до по-ефективно използване на природния газ, по-висок комфорт, надеждност и екологичност. Фирмата предлага широка гама уреди за отопление и климатизация".

В рамките на събитието бе представен най-новият газов уред за отопление и топла вода THEMA Classic, с който Газкомфорт разширява продуктовата си гама от отоплителни уреди среден ценови клас. "Основната ни цел е да предложим на инвеститорите надежден уред с високо качество на сравнително добра цена", коментират от фирмата.

"Газкомфорт ще бъде не само вносител на марката Saunier Duval за България. Ние се ангажираме и с обучението на специалисти от инсталационните фирми за монтаж на газовите уреди, с технически консултации и, разбира се, с първоначално въвеждане в експлоатация, пуск и настройка, както и гаранционно и извънгаранционно сервизно поддържане на уредите Saunier Duval", обяви г-н Константинов.
Top