GE с намерения да развива осветителната техника у нас

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 1, 2008

Виктор Манов е новият мениджър продажби "Осветление" в General Electric България

След близо двегодишно прекъсване, една от водещите компании в областта на осветителната техника в света, General Electric, поднови директното си присъствие на българския пазар. Дългоочакваната за светлотехническия бранш новина вече е факт с назначаването на мениджър продажби "Осветление" в българския офис на GE. Заемащият длъжността инж. Виктор Манов е възпитаник на Техническия университет, София, специалност Електроснабдяване и електрообзавеждане на промишлени предприятия, с допълнителна квалификация "Мениджмънт" в Свободния факултет на ТУ-София. Господин Манов в продължение на пет години участва в проекти за фасадно архитектурно-художествено осветление, улично, индустриално, офисно, тунелно и специализирано спортно осветление под ръководството на проф. Василев, след което работи като проектант и търговец в специализирана дистрибуторска компания от бранша. "Благодарение на този опит, мога да виждам през призмата на инвеститора и търговеца, които носят отговорността да предложат продукт с най-добро съотношение цена - качество на крайния клиент. Това стана и причина да се харесаме взаимно с GE", сподели за сп. Инженеринг ревю инж. Манов.

Относно плановете за развитие на дистрибуторската мрежа на компанията в страната , инж. Манов заявява, че компанията възнамерява да продължи политиката си да предлага висококачествени осветителни системи през досегашните дистрибутори на GE - Димов Къмпани, Либратех, Новекс и Деа.

Като основно предимство на осветителните тела с марка GE, новият мениджър изтъква европейския им произход и високото качество на разумна цена. "Качествените осветители запазват първоначалните си отлични светлотехнически характеристики за много по-дълъг период от време, изискват по-ниска цена за монтаж и поддръжка. Комплектовани с модерни металхалогенни източници със светлинен добив над 100 lm/W, лампите на GE остават без аналог на пазара. Референция за техническите характеристики на осветителите на GE е фактът, че светлотехническите проектанти в страната използват наши осветители, за да демонстрират пред инвеститори възможностите за постигане на висока енергийна ефективност", допълва инж. Манов.
Top