Хранително-вкусова промишленост в България - част 1
Начало > Във Фокус > Сп. Инженеринг ревю - брой 7, 2011 > 09.06.2011
В два последователни броя списанието на българската индустрия – Инженеринг ревю, представя хранително-вкусовата промишленост в България. В рамките на настоящия материал на рубрика Във фокус, подредените по азбучен ред ключови компании от сектора поставят акцент на спецификите на своята дейност, актуалните си проекти и технологичните новости в производството.
ПОДОБНИ СТАТИИ
СПБ, Ивана Радомирова: Инвестициите в сектора надвишават 300 млн. лева за последните 5 години
Актуални технологии в българското производство на пиво
Интервю с Драган Радивоевич, генерален директор Каменица АД
Интервю с Невен Маджаров, мениджър Верига на доставките в Загорка АД
Пивоварна индустрия в България
Ядки Детелина разполага с модерна линия за овкусяване, печене и охлаждане
Тандем инвестира в реализирането на пакет от енергоспестяващи мерки
Ядки Детелина разполага с модерна линия за овкусяване, печене и охлаждане
Тандем инвестира в реализирането на пакет от енергоспестяващи мерки
Новите производствени линии на Победа са с микропроцесорно управление
Каменица повишава пазарния си дял в сравнение със септември 2010
Загорка оптимизира производството си чрез програма за устойчиво развитие
През 2010 година Данон Сердика внедри производствена линия Tetra Top
ГРАДУС разполага с напълно автоматизирана линия за контрол на качеството
Белла България с оборот над 130 млн. евро за 2010 г.
Ключови думи: Ядки Детелина, Тандем, Победа, Каменица, Загорка, Данон Сердика, ГРАДУС, Белла България, Амилум България