РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

ифм eлектроник, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 5, 2020

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ифм eлектроникТемпературен трансмитер
ТА 2*** с IO-Link интерфейс от ifm electronic

Серията е създадена за работа в хигиенни зони, сензорите притежават защита IP 69K, направени са от висококачествена неръждаема стомана, което ги прави идеални за работа и в изключително сурови среди.

Нашите клиенти-преработватели и производители на мляко, бързо интегрираха тази серия в своите пастьоризатори. Поради голямите пикове на темепература за кратко време се изисква не само бързо действие, но и здравина на датчика. Така серията намира своето приложение не само в пастьоризационните процеси или хранително вкусовата промишленост, а навсякъде където е нужен контрол на CIP/SIP процеси. Партньорите ни от пивоварната индустрия намериха приложение на сензорите в охладителите и топлообменниците си, където за качеството на продукта е решаващо да се поддържа правилната температура.


› Преимуществото на тези сензори е в компактната им изработка, която осигурява изключително улеснено засичане на измерванията. Изключително лесни за инсталация с клампово присъединение, връзка на G1/2” и G1/4” за сензорите допълнително се предлагат и голяма гама от адаптери за монтаж. Настройките са предварително конфигурирани при нужда могат да бъдат променени посредством IO-Link интерфейс.
› Важно е да се отбележи, че поради голямото наличие на влага и CIP процеси при нашите клиенти, ифм електроник разполага с огромна гама от сензори и кабели с клас на защита IP69K, което гарантира безотказна работа на сензора дори и при обилно заливане с вода. Кабелите с конектори от този клас са изключително надеждни и предотвратяват на 100% навлизането на влага в сензора, преди този проблем бе решим единствено чрез честата подмяна на уреда след навлизане на влага в него.


ифм електроник ЕООД
1202 София, България
ул. Клокотница 2А
Бизнес център ИВЕЛ
тел.: 02/ 807 59 69
GSM: 087/ 885 01 50, 0896 87 38 70, 0899 88 75 75
факс: 02/ 807 59 60
e-mail: info.bg@ifm.com

www.ifm.com

 


Top