РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

ифм eлектроник, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - Специален брой: Хранително-вкусова промишленост в България, 2020

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ ифм eлектроникНадеждни технологии за хранително-вкусовата индустрия

Специално разработените за ХВП продукти на ifm гарантират надеждно измерване на всяка критична точка във вашите приложения.
Сензорите за ниво от серията LMT са широко използвано решение за следене на граничните нива в различни съдове. Надеждно засичат, както течни материали като вода и мляко, така и гъсти като мед и лепило.
Температурните сензори от серията TCC най-често намират приложение в критични точки, където не може да се позволи грешка при измерването на температурата на средата. Посредством двата вградени сензора се постига голяма точност и ранна сигнализация в случай на колебания при единия от тях.
Кондуктометричните сензори от серията LDL дават дефинирани стойности на проводимостта на различните среди, така може да разграничите различните етапи на CIP процеса и да имате сигурност, че няма останали химикали в крайния продукт.
Скоро ifm electronic пусна в производство първия в света сензор за налягане с челна керамична мембрана и присъединение G1/2 за хранително-вкусовата индустрия от серията PM15. Поради малките си механични размери, тези трансмитери предоставят улеснен монтаж с широк набор от адаптери. Керамичната мембрана гарантира висока точност на измерване.


e-mail: info.bg@ifm.com
телефон: +359878 850 150


Top