Инкомс-Токоизправители с ново ръководство

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 1, 2007

Българската производствена фирма Инкомс-Токоизправители вече се управлява от нов мениджърски екип, съобщи за Инженеринг ревю инж. Трифонка Методиева, търговски представител на фирмата.

"Инкомс-Токоизправители се оглавява от Димитър Стойчев в качеството му на изпълнителен директор. Административен директор на фирмата вече е инж. Тодор Стоянов. Част от мениджърския екип съм и аз, изпълнявайки длъжността търговски представител", коментира г-жа Методиева. Фирма Инкомс-Токоизправители е създадена през 1959 г.и се занимава с проектиране и производство на широка гама полупроводникови токопреобразуватели за заряд на акумулаторни батерии. Продуктовата гама на фирмата включва индивидуални зарядни устройства за тягови акумулаторни батерии от гамата ЕПК М с импулсен изходен ток, осигуряващ заряда и подръжката на всички видове панцерни, намазни и акумулаторни тягови батерии с капацитет от 65 до 1000 Ah и напрежение от 12 до 80 V.

"Познати сме и като производители на зарядни и стартерно-зарядни устройства за цялата гама стартерни акумулаторни батерии 12 и 24 V с капацитет от 36 до 200 Ah, характеризиращи се с ускорен заряд и поддържащо зареждане за дълго време, както и възможност за стартиране на автомобили при зимни условия. Продукцията ни е предназначена както за българския пазар, така и за износ", допълва г-жа Методиева.
Top