Интеркомплекс с нов офис в столицата

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 2, 2008

От началото на тази година Интеркомплекс посреща клиентите си от София и региона в нов офис, намиращ се на улица „Акад. Г. Бончев" в столичния квартал Слатина. "При избора на новия офис сме се ръководили от близостта до входната пътна мрежа на столицата и възможността за достъп на транспортни средства с големи габарити", коментира по повод откриването Явор Серафимов, мениджър на регионалния търговски отдел.

"Чрез новия софийски офис ще улесним комуникацията с основните си клиенти в региона - ЧЕЗ България, веригите магазини за електрооборудване РАИТ, ДИСКОМ, ДИМАКС и др. Фирмата ни е редовен доставчик и на Кремиковци АД", допълни г-н Серафимов.

В отговор на въпроса какви са бизнес предимствата на Интеркомплекс в сравнение с конкурентите им, действащи в региона, г-н Серафимов заяви: "Интеркомплекс винаги е поддържала коректни отношения с останалите фирми в бранша. Нашата идеология е да ги възприемаме повече като партньори, отколкото като конкуренти. Един добър пример в това отношение са отличните ни търговски отношения с фирми като ТИЛКОМ и ВиВ Изоматик, и двете със седалище в София", заяви управителят на софийския офис на Интеркомплекс.Ключови думи: ИнтеркомплексTop