КОМЕН с нова складова база

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2006

Фирма КОМЕН декларира сериозните си намерения да играе по-мащабна роля на пазара на електротехнически изделия в страната, инвестирайки в нова складова база, съобщи за сп. Инженеринг ревю инж. Николай Кушев, управител на КОМЕН. Новата складова база се намира на улица Нешо Бончев в столицата.

"В нея поддържаме широка гама от модели силови трансформатори, силнотокови кабели, автотранспорт, строителна механизация и др. Значително по-големите площи на новата складова база ще ни позволят да разширим бизнеса си с електротехнически изделия в страната. Поддържането на склад на по-широка номенклатура от изделия ще ни направи по-гъвкави и конкурентноспособни, тъй като краткият срок на доставка е сред основните критерии за успешно развитие на бизнеса", коментира направената от КОМЕН инвестиция г-н Кушев.

"В процес на изграждане е и търговски център към складовата база. Надяваме се, че по този начин ще оптимизираме комуникацията си с клиентите ни, което също ще доведе до положителни бизнес резултати", допълва Николай Кушев.Ключови думи: КОМЕНTop