РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 1, февруари 2024 > РЕКЛАМИ В брой 1, 2024 > Комет ЕлектрониксКомет Електроникс, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 1, 2024

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Комет ЕлектрониксБогат избор от клеми на атрактивни цени!

 

Комет Електроникс Ви предлага голямо разнообразие от висококачествени клеми на DEGSON на атрактивни цени. Продуктите на DEGSON са подходящи за промишлено приложение и в най-взискателните производства, където се изисква висока надеждност и дълготрайна ефективност при експлоатацията.

 

Щепселни (plug-in) клеми – варианти с растер от 2.5mm до 10.16mm, за проводници с дебелина от 0.08mm2 до 16mm2, варианти с различна ориентация на контактите.

 

Релсови клеми (Barrier Terminal Blocks) – варианти с растер от 6.35mm до 14mm, за проводници с дебелина от 0.5mm2 до 6mm2.

 

PCB клеми с пружинно захващане на проводника – различни растерни размери и дебелина на проводниците, 2 варианта за захващане на проводника (cage clamp contact and dish clamp contact)

 

PCB клеми с винтово захващане на проводника – варианти с растер от 2.54mm до 15mm, за проводници с дебелина от 0.08mm2 до 25mm2, 3 варианта на ориентация на проводника 90°, 135°, 180°.

 

Интерфейсни модули за монтаж на шина

 

Проходни (Through-Wall) клеми – за проводници с дебелина от 0.5mm2 до 95mm2.

 

Клеми за DIN шина с различно захващане на проводника – серия PC, която използва на класическото и доказалото се свързване на проводниците с винтова връзка и серия WS, която предлага надеждно и удобно решение използващо пружинно свързване на проводника, което осигурява бърз монтаж и е подходящо за приложение в среда с наличие на вибрации.

 

Продуктите на DEGSON намират широко приложение в производството на различни видове електроника, ОВК техника, охранителна техника, решения в областта на автоматизацията и др.

 

 

Comet Electronics

www.comet.bg

Комет Електроникс

 


Top