РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 4, юни 2024 > РЕКЛАМИ В брой 4, 2024 > Комет ЕлектрониксКомет Електроникс, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 4, 2024

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Комет ЕлектрониксSEAMARK ZM

 

SEAMARK ZM предлага интелигентно запояване и високотехнологично оборудване за контрол. Компанията е специализирана в производството на напреднали интелигентни станции за ремонт на BGA, уреди за рентгенова дефектоскопия, рентгенови апарати за броене на компоненти, 3D рентгенови инспекции за печатни платки и други.


XC1000

Машина за броене на компоненти с напълно автоматична микрофокусна рентгенова система

За постигането на акуратни резултати е използван флорускопски принцип, а обработката на образа се осъществява посредством независимо разработен софтуерен алгоритъм с изкуствен интелект. Осъществява обмен с бази данни и автоматично отпечатва етикети с резултатът от броенето.


XC6600

X6600 е най-рентабилната офлайн рентгенова инспекция с общо предназначение

Тази автоматична рентгенова инспекция може да се използва за различни производствени нужди. Разполага с широка обзорна зона, голямо увеличение на образа и многоъгълна инспекция.


R7220A

R7220A е инфрачервена ремонтна станция с температурен мониторинг в реално време, оптична система за позициониране, бързо нагряване и охлаждане

Основното предназначение на ремонтната станция е монтаж и демонтаж на BGA.


Х5600

Х5600 е микрофокусна рентгенова инспекция, подходяща за развой и изследвания, офиси и лаборатории за изпитания

Тази машина е най-подходяща за инспекция на много малки, малки и средни компоненти.


Comet Electronics

www.comet.bg

 

 

 

Top