Light+Building 2008 - от 6 до 11 април

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 8, 2007

Акценти на изложението ще бъдат решения за енергийна ефективност и екология

На пресконференция, организирана на 30 октомври т.г., бе представена концепцията на международното изложение за осветителна техника, електроинсталации и сградна автоматизация Light+Building 2008 г. Събитието се проведе във Виена и запозна журналисти от региона на Централна и Югоизточна Европа с новостите, които Messe Frankfurt като организатор на форума предлага на специалистите от бранша. Изданието на изложението през 2008 г. ще премине под знака на решения за енергоспестяване и защита на околната среда, увериха организаторите.

"Като мащаби изложението би могло да се определи като най-големия форум в света, обединяващ изложители и посетители с професионален интерес в областта на осветлението, електрическите инсталации и сградната автоматизация. Комбинацията от описаните основни направления на Light+Building представлява сериозен интерес за голям брой различни като професионална насоченост специалисти - архитекти, интериорни дизайнери, светлотехници, енергетици, инсталаторски и монтажни фирми, строителни предприемачи и др.", заяви г-жа Мария Хаселман, директор на Light+Building. Очакванията на организаторите са изложението да привлече над 1500 изложители от осветителния бранш, 450 фирми от електроинсталационния бранш и около 150 изложители в направлението сградна автоматизация.

Паралелно с Light+Building ще се проведат и други мероприятия, сред които форумът ACS, посветен на компютърните системи в проектантската работа, изложението Fireprotec, тематично насочено към средства и комплексни технически решения за осигуряване на пожаробезопасност. "В програмата на изложението е включен още конгресът Building Performance, който ще дискутира научни и изследователски достижения в областта на осветлението, сградите и др. Ще бъдат връчени и награди за дизайн, архитектура и технологии", заявиха в допълнение организаторите на пресконференцията.

Повече информация за изложението читателите на сп. Инженеринг ревю биха могли да намерят на www.light-building.messefrankfurt.com, съветват от Германо-Българска индустриално-търговска камара, официален представител на Франкфуртски панаир за България.
Новият Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии/2024

Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top