ЛИЛИЯ-ХИВ отбеляза 15-годишен юбилей

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2006

С предколедно настроение - на 22 декември, фирма ЛИЛИЯ-ХИВ отбеляза тържествено 15-годишния си юбилей. По стар български обичай - с тежки маси и отбрани питиета, домакините посрещнаха гостите на празника си в столичния хотел CITY. Усмихнати, управителите на фирмата - Лилия и Христо Вълчеви, разказаха историята на ЛИЛИЯ-ХИВ от създаването й до днешните й водещи позиции в инженеринга на ОВК системи, индустриална хладилна техника и газови инсталации. По повод празника, основателите на ЛИЛИЯ-ХИВ отправиха специални поздрави към служители, допринесли в най-голяма степен ЛИЛИЯ-ХИВ да се нареди сред водещите фирми в бранша днес. За всеотдайността и професионализма си специална морална и материална награда получи главният инженер на ЛИЛИЯ-ХИВ Васко Василев.

Петнадесетата годишнина на фирма ЛИЛИЯ-ХИВ съвпадна с първата година от основаването на търговската фирма ЛИЛИЯ-ХИВ ПРОТРЕЙД, която си партнира с водещи европейски производители на ОВК техника.

За доброто настроение на гостите на празника се погрижиха световноизвестните дами от квартет Славей - Надка Караджова, Светла Караджова, Лиляна Галевска и Стоянка Лалова, актьорът Георги Мамалев и танцьорите от Салса Балет. Под звуците на български и чуждестранни шлагери тържеството продължи до ранните часове на следващия ден.
Top