LS задълбочава партньорството с ТМТ Елком

Начало > Бизнес > Сп. Инженеринг ревю - брой 7, 2006

ТМТ Елком и LS преговарят за изключително представителство, съобщи мениджърът за Европа

Водещата корейска компания LS Industrial System, част от корейския гигант LG, е в процес на преговори за изключително представителство с пловдивската фирма ТМТ Елком. Новината бе съобщена лично от генералния мениджър за Европа на LS Industrial System - Джейсън Байк, по време на посещението му в България в началото на октомври. Повод за посещението на г-н Байк в България бе откриването на новия филиал на ТМТ Елком в град Плевен.

Преди около година LS Industrial System взе решение да навлезе на българския пазар с цялото си портфолио от продукти, решения и системи с индустриално приложение. Следвайки традиционната за компанията политика на внимателно проучване на пазара и бизнес-партньорите, LS Industrial System не пристъпва веднага към подписването на договор за изключително представителство, коментират от ТМТ Елком.

"Впечатлен съм от динамичното развитие на ТМТ Елком през годината, в която си партнираме. Философиите на бизнес на LS Industrial System и ТМТ Елком съвпадат, което ни дава основание да ги определим като най-подходящия партньор за нас в България", заяви мениджърът на корейската компания за Европа. "Логичната следваща стъпка в развитието на отношенията ни е подготовката на договор, чрез който ТМТ Елком ще получи статут на единствен представител на LS Industrial System в България. Надявам се, че със съвместните ни усилия ще успеем да развием и наложим марката LS на българския пазар", съобщи г-н Байк.

"Стратегията ни за развитие включва изграждането на дългосрочни отношения с партньорите ни. Печелим доверието им, провеждайки лоялна търговска политика на ценови нива, даващи възможност да се развиваме и ние, и бизнеспартньорите ни", заяви Анастас Балабанов, изпълнителен директор на ТМТ Елком.

Новооткривата база на ТМТ Елком в Плевен разполага с обширен шоу-рум и складова база от 1400 кв.м. Инвестицията за изграждането й е в размер на 800 000 лева. "Търговската ни структура обхваща филиали и в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас и Габрово. Чрез по-доброто териториално покритие на страната оптимизираме търговската и логистичната ни дейност, предлагайки на клиентите си качествено обслужване с много кратки срокове на доставка", коментира структурното развитие на ТМТ Елком Виктор Трайчев, маркетинг мениджър на фирмата.
Новият Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство/2024

Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо  и устойчиво производство-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top