Льогранд България с обучение за партньори

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 8, 2006

Двудневно обучение, насочено тематично към структурните кабелни системи на водещия френски производител Legrand, проведоха съвместно търговското представителство за страната Льогранд България и официалният му дистрибутор фирма Телетек. Курсът бе организиран специално за фирми-партньори на Льогранд България от Варна и Бургас. Организаторите на събитието поставиха акцент върху новото поколение мрежи 10giga, цялостните решения за информационни системи и безжичните технологии като част от хибридните структурни кабелни системи. Лектор на обучението бе Здравко Донков от Льогранд България, който през двата семинарни дни запозна в детайли участниците в обучението с отделните категории медни структурни кабелни мрежи и оптичните опорни системи на Legrand. Разгледани бяха и предимствата, които те дават на инсталатори и крайни клиенти.

"Инсталаторите и системните интегратори, които взеха участие в семинара, се убедиха в удобството и бързината при монтаж, с които се отличават структурните кабелни системи на френския производител", коментират от Льогранд България. Програмата на обучението включваше и процедура за сертифициране на партньорите на Льогранд България в областта на структурните кабелни системи.

"Сертификатите, издадени от Льогранд България, покриват 20-годишна гаранция на параметрите и компонентите на системите, и гарантират безпроблемната им експлоатация", заявяват от Льогранд България. В рамките на събитието бяха представени и решенията на компанията в областта на кабеловодещите системи.
Новият Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии/2024

Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top