Мастер се присъедини към дистрибуторите на АВВ

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2007

Новината бе оповестена на среща-коктейл, организиран в Русе

 

   На 27 ноември мин.г. на специална среща-коктейл фирма Мастер бе представена в качеството й на нов дистрибутор на АББ България. Събитието бе организирано в хотел Рига, град Русе. Маркетинговата инициатива е с цел да популяризира сключения в началото на ноември договор за партньорството между двете фирми, уверяват от АББ България и Мастер. Гости на срещата бяха енергетици, представители на инженерингови фирми, проектанти и преподаватели от Русенския университет "Ангел Кънчев".

При откриването на срещата Емил Петров, ръководител Продажби продукти за автоматизация в АББ България, представи фирма Мастер като нов партньор и запозна аудиторията с широкия спектър продукти, предлагани от ABB в областта на електроапаратурата и средствата за автоматизиция. "Ползите от нашето ново партньорство са многостранни, както за фирма Мастер, с оглед налагането й като утвърден доставчик на пневматика и електроапаратура в град Русе и региона, така и за АББ България, която предлага на клиентите си алтернативи за доставката им. Убеден съм, че от партньорството между АББ България и Мастер ще спечелят най-вече клиентите, които имат възможност да получат високо ниво на обслужване с качествени изделия на АББ България. Да не забравяме, че увеличената конкуренция на доставчиците работи именно в полза на клиентите", коментира разширяването на дистрибуторската мрежа г-н Петров.

 

Имаме позитивни очаквания, твърдят от фирмите

В рамките на събитието инж. Валентин Якимов, управител на Мастер, резюмира пред участниците в семинара дейността на фирмата, позната на читателите на списание Инженеринг ревю като доставчик на пневматични средства за автоматизация - цилиндри, разпределители, шлаухи; пневмоподготвящи групи, съединители; вакуум компоненти, ел. магнитни и бутални вентили и други. "В областта на електроапаратурата Мастер предлага широка гама контролери, честотни регулатори, контактори, моторни защити, средства за управление и сигнализация, индустриални шкафове и други продукти от международно признати марки. Като съпътстваща дейност, Мастер извършва проектиране, производство и сервиз на дозиращи и опаковащи машини и пневматични преси; изработка на машини по поръчка; производство на ел. табла за корабостроенето, промишлеността и строителството, пневматични цилиндри, както и автоматизация на технологични линии и възли", поясни инж. Якимов. В допълнение той представи екипа от специалисти, които ще работят с продуктите на АББ България, и изрази позитивните си очаквания от бъдещото сътрудничество.

Интерес предизвика и презентацията на Борислав Стойчев, мениджър Електроапаратура и линейна техника в Мастер, който описа структурата на отдела, който ще предлага техниката на АВВ, осъществените проекти и възможностите на фирмата в областта на търговията и инженеринга. Накратко беше спомената и линейната техника, която Мастер предлага, възможните решения в областта на пространствените задвижвания и управление.
Top