РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 3, май 2024 > РЕКЛАМИ В брой 3, 2024 > Microchip TechnologyMicrochip Technology, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 3, 2024

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Microchip TechnologyРазширена конфигурируемост и гъвкавост при захранващите системи


Интегрални схеми и модули на понижаващи импулсни регулатори с висока енергийна плътностЦените ли гъвкавостта и възможността за конфигуриране? Искате ли да намалите сложността на вашата система и да съкратите списъка с необходими компоненти (BOM) с помощта на понижаващи импулсни регулатори?


Нашите регулатори разполагат с функционалност с възможност за избор на извод, което премахва необходимостта от външна обратна връзка с резистивна матрица, като по този начин се подобрява прецизността на настройките на изходното напрежение. Освен това тези прибори се отличават с възможност за конфигуриране по I2C, което позволява прецизно програмиране на изходното напрежение в рамките на предварително зададени негови стойности. Тази функция е от съществено значение за повишаване на ефективността на системата, оптимизиране на дизайна и намаляване на необходимостта от допълнителни компоненти. Присъщата гъвкавост на нашите регулатори е от полза, тъй като значително разширява спектъра от захранващи шини, които могат да бъдат използвани в една система. Това не само съкращава времето и усилията, вложени в процеса на разработка, но също така осигурява съществени предимства по отношение на разходите при проектиране на адаптивни захранващи устройства.

Нещо повече, тези регулатори са готови да бъдат от голяма полза за следващото поколение микропроцесори (MPU) и системи върху чип (SoC) които силно зависят от динамичното мащабиране на напрежението за намаляване на енергийните загубите и повишаване на ефективността на системата.

Нашите компактни, високоефективни DC-DC понижаващи регулатори се превърнаха в основни компоненти за различни сектори, сред които мрежи, центрове за данни, медицински устройства, автомобилни системи за подпомагане на водача (ADAS), електрическа мобилност и технологии за интернет на нещата (IoT). Включете нашите авангардни решения в проектите си още днес, за да получите конкурентно предимство в управлението на захранването.

Името и логото на Microchip, логото на Microchip и MPLAB са регистрирани търговски марки, а Mindi е търговска марка на Microchip Technology Incorporated в САЩ © 2024 Microchip Technology Inc.

Всички права запазени. MEC2561A-BUL-04-24


Top