РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 1, февруари 2024 > РЕКЛАМИ В брой 1, 2024 > Microchip TechnologyMicrochip Technology, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 1, 2024

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ Microchip TechnologyСъкратете производствените етапи чрез памет с предварително програмиран MAC адрес

Намалете разходите и проблемите, свързани с осигуряването на MAC ID


Свързването на устройства помежду си чрез облак или LAN връзка отключва вълнуващи нови възможности, а MAC адресите позволяват реализирането на тази връзка. Управлението на MAC адресите обаче е сложно, защото вие и производителят на вашите устройства трябва да преминете през сложни процедури за тестване и монтаж, което ви натоварва и увеличава разходите. Отворени ли сте за промяна?

Нашите памети и часовници за реално време с MAC адреси са предварително програмирани с EUI-48 и/или EUI-64 MAC адрес, което ви освобождава от управлението на MAC адреси и ви позволява да се съсредоточите върху бъдещето. Снабдете се с тестови бройки от нашите EEPROM, Flash и RTCC чипове с предварително програмирани EUI-48 и EUI-64 MAC адреси още днес.

 

Основни характеристики

• Предлагат се опции за EUI-48™, EUI-64™ и Unique-ID

• Предлагат се услуги за програмиране по поръчка

• Без ограничения за обеми

• Закупуването, програмирането и проследяването на MAC ID се извършва от нас

• Предлагат се опции с поддръжка на MAC за серийни EEPROM, серийни RTCC и серийни SuperFlash® паметиИмето и логото на Microchip и логото на Microchip са регистрирани търговски марки на Microchip Technology Incorporated в САЩ и други страни.
Всички други търговски марки са собственост на техните регистрирани собственици.
© 2024 Microchip Technology Inc. Всички права запазени.
MEC2545A-BUL-01-24


microchip.com/MAC-EEPROM


Top