Отбелязахме шумно "10 години Инженеринг ревю - индустриалното списание

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2007

На пети декември 2007 г. стотици читатели и рекламодатели - представители на фирмите, предлагащи, проектиращи, изграждащи и поддържащи индустриални продукти, системи и услуги, отпразнуваха заедно с екипа на издателството десетгодишния юбилей на списание Инженеринг ревю.

Тържеството за юбилея на българското индустриално списание съвсем естествено беше подчинено на българската тема - проведено бе в етно-ресторант "Чергата", където гостите бяха посрещани с хляб и мед, домакините поднесоха традиционни български ястия, представена бе атрактивна фолклорна програма - изпълнение на гайда, надигравания и надпявания, а танцьори, домакини и гости се хванаха с много настроение на не едно и две български хора.

Макар и юбилейно, партито по случай рождения ден на списание Инженеринг ревю не излезе от установените традиции - домакини и гости да се веселят здраво, браншът да се събере заедно в края на годината, да вдигнем заедно наздравица, за да си пожелаем хубави празници и добра за всички нова година. Така макар в средата на работната седмица, за пореден път показахме, че въпреки здравата работа през последните години, не сме забравили да се веселим, и купонът продължи до късно.

Благодарим на всички читатели, клиенти, приятели и партньори на издателска къща Ти Ел Ел Медиа за възможността да работим съвместно през първото десетилетие на списание Инженеринг ревю. С пожелание за успешен съвместен път и през следващите десет години, ви желаем ви здрава и богата 2008 година!
Top