Панаирът WIN в нов формат през 2007 г.

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2006

За първи път през 2007 г. най-голямото изложение за индустриални технологии в Турция WIN - World of Industry ще се проведе в различен от досегашния формат, съобщи за сп. Инженеринг ревю г-ца Нихай Кайа от организаторите на форума - Hannover - Messe Bilesim Fuarcilik A.S. "В отговор на непрекъснато повишаващия се интерес към участие и посещение на панаира през последните години, от настоящата 2007 г. панаирът ще се проведе в две фази", пояснява структурните промени г-ца Кайа.

Първата фаза, организирана от 24 до 28 февруари в Панаирния и конгресен център TUYAP в Истанбул, ще бъде насочена основно към машиностроителния сектор. Като тематика на изложението ще бъдат представени машинни компоненти, технологии за заваряване, обработка и логистика на материали, технологии за повърхността обработка и др. Форумът ще обхваща изложенията - MACHINERY, WELDING, MATERIALS HANDLING и SURFACE TREATMENT.

Втората фаза на WIN ще се проведе от 8 до 11 март 2007 г. Домакин ще бъде също Панаирният и конгресен център TUYAP. Втората фаза на форума ще обхване тематичните изложби OTOMASYON, насочена към индустриалната автоматизация, ELECTROTECH, на която ще бъдат представени енергийни и електронни технологии, и HYDRAULIC&PNEUMATIC, посветена на технически решения в областта на флуидите.

Форумът ще бъде съпътстван и от богата паралелна програма, включваща организирането на многобройни семинари, кръгли маси, постерни сесии и т.н., заявяват организаторите. Страна партньор на WIN през 2007 г. е Италия.
Новият Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство/2024

Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо  и устойчиво производство-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

ЕКСКЛУЗИВНО
Top