Пет години Скала Бизнес Сълюшънс Консулта България

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 2, 2008

Скала Бизнес Сълюшънс Консулта България бе домакин на презентация и парти, посветени на пет годишнината от основаването на компанията. Събитието се проведе на 26 февруари в Кемпински Хотел Зографски в столицата.

Компанията е позната на нашия пазар като изключителен дистрибутор на софтуерните решения на Epicor-Scala на българския пазар. "Чрез фокус върху вертикални софтуерни приложения в областите на производството, дистрибуцията, бързооборотните стоки, мебелната индустрия, услугите и финансите, Скала България вече пет години реализира успешни проекти, които автоматизират и оптимизират ключовите процеси в организациите, помагайки им да постигнат конкурентно предимство на пазара и подобрен бизнес климат", заяви Светла Манолова, управител на Скала Бизнес Сълюшънс Консулта България.

Екипът на Скала България представи пред аудиторията и концепция на новия си проект за въвеждане на система за онлайн поддръжка, обработване на клиентските запитвания и подобряване на достъпа до техническа и потребителска документация за ERP системата Epicor iScala. "Новата уеб-базирана система цели оптимизиране на времето за реакция на възникналите въпроси, както и прозрачност и яснота за всеки етап от развитието им", коментираха от компанията.
Top