Поздравления

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 8, 2007

 

Уважаеми TLL партньори,

По случай десетгодишнината на списание Инженеринг ревю целият екип на ГЕМАМЕКС ви пожелава успешни нови творчески хоризонти.

Вие направихте толкова много за нашия бранш, че е трудно да се намери измерение за постигнатото.

Още първите ви стъпки показаха висок професионализъм и обич към това, което създавате. Ето защо ни спечелихте веднага и ние повярвахме във вас.

Днес всички се радваме на едно модерно специализирано списание, на каквото могат да завидят много европейски държави.

Благодарим ви за това, което сътворявате!

Благодарим ви за безсънните нощи, които инвестирахте в нашия бизнес;

Благодарим ви за това, че винаги сте там, където има новина;

Благодарим за неуморните ви старания за поддържане на актуалната тематика и винаги перфектен дизайн на списанието;

Благодарим за свежото ви присъствие в нашия иначе толкова монотонен технически свят!

Може би е неточно да кажем, че ви обичаме само заради тези ваши постижения. Обичаме ви и затова, че сте неповторими както в работата, така и в развлеченията.

Няма да е достатъчно да заявя, че правейки с душа и сърце маркетинг на нашия бизнес, внесохте светлина в бранша и надминахте най-смелите очаквания.

Вие спечелихте сърцата ни и заслужихте благодарността ни.

Пожелаваме ви още много успешни години. В личен план, ако има нещо по-добро от здравето и щастието, нека да е ваше!

Екипът на ГЕМАМЕКС

 

Приятели от Инженеринг ревю, БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ, че сте наши приятели и медийни партньори!

Целият екип на Каммартон България ЕООД поздравява своите партньори от списание Инженеринг ревю по случай 10-годишния им юбилей, като им пожелава същия младежки ентусиазъм и изключителен професионализъм и на 100-тния им юбилей.

Каммартон България иска да благодари на целия екип на Инженеринг ревю за коректното сътрудничество.

В лицето на екипа на Инженеринг ревю ние от Каммартон България виждаме не само изключително коректни и професионални партньори, но и истински загрижени приятели. Екипът на Инженеринг ревю винаги е имал желание и е реагирал навреме при отразяване на всякакви събития, свързани с дейността и живота на Каммартон България.

Желаем ви много здраве, творчески и лични успехи и незабравими мигове сред верни читатели, добри рекламодатели и истински приятели!

Каммартон България ЕООД

Албена Василева

 

Уважаеми дами и господа,

Бихме искали да ви поздравим за 10-ия рожден ден на фирма TLL Media Ltd.

Ние от WAGO Kontakttechnik GmbH / Co. KG бихме искали да използваме тази възможност, за да ви благодарим за отличното сътрудничество, което ни предоставихте през изминалата година и половина.

Искрено бихме желали да споделим с вас, че сме извънредно доволни от съвместната ни работа.

През времето, в което вие сте ни оказвали съдействие, винаги сте показвали истински професионализъм и сте представлявали TLL Media Ltd. като компания, с която се работи лесно и приятно.

От вас винаги сме получавали висококачествени резултати и вие сте оставали любезни и коректни, въпреки многобройните напрегнати и трудни ситуации, в които сме ви поставяли.

Ние съзнаваме и високо оценяваме вашата преданост през времето, през което сме работили заедно, ще се радваме, ако продължим нашето сътрудничество и занапред.

Happy Birthday!!!

WAGO Kontakttechnik GmbH & Co. KG

Representative Office Sofia Bulgaria

 

Със своята 10-годишна история Инженеринг ревю доказва устойчивата си позиция в този тесен сегмент на медийния пазар. ОБО Беттерманн България присъства активно и участва в създаването на втората част от тази история. Това се оказа достатъчен период за укрепване на взаимното доверие и засилване на ползотворното сътрудничество. Ако има място, на което държи и трябва да присъства всяка утвърдена или прохождаща компания от широката техническа сфера, то това място са страниците на Инженеринг ревю.

Честит празник и наздраве!

ОБО Беттерманн България ЕООД

 

Честит юбилей!

Екипът на направление Индустрия при Сименс ЕООД ви поднася най-сърдечни поздравления по повод 10-годишнината на списание Инженеринг ревю. Първото десетилетие на всяка организация е важна дата - праг, на който се прави сериозна равносметка. Считаме, че с енергията, амбицията и интелигентността на целия ви екип, постигнахме изключителни резултати.

Поздравяваме ви за високия професионализъм и ви пожелаваме добро здраве, лично щастие, все по-нарастваща аудитория, верни приятели и бъдещи успехи.

Сименс ЕООД, направление Индустрия

 

По случай 10-ия рожден ден на Инженеринг ревю, пожелаваме на усмихнатия му и красив екип много успехи, здраве и лично щастие.

Ние ценим списанието и смятаме, че то е най-успешното в областта на автоматизацията в България.

Нека и през следващите години не ви напускат ентусиазмът и стремежът към съвършенство.

SMC Industrial Automation Bulgaria

Пл. Тюркеджиев

 

Приемете искрените ни поздравления към целия екип на TLL Media по повод 10-годишния юбилей на списание Инженеринг ревю. Високо оценяваме обективния подход, който сте възприели при представяне на продукти и услуги на водещи фирми в областта на електротехниката и автоматизацията. В 10-годишното си развитие Инженеринг ревю успя да създаде, съхрани и развие отлични традиции и да се наложи като авторитетен и надежден информационен източник в бранша.

Бъдете все така искрени, лоялни и отзивчиви към настоящите и бъдещите си читатели и рекламодатели! Успех!

Ротек ООД

 

Уважаеми издатели от екипа на Ти Ел Ел Медиа,

Като дългогодишни ваши читатели и рекламодатели бихме желали да ви поздравим с юбилея. За тези 10 години списанието извървя дълъг и нелек път, но като резултат се утвърди като водещо специализирано техническо издание за индустриални продукти, включително отопление, климатизация и вентилация, на българския медиен пазар.

Честит десетгодишен юбилей!

Бъдете все така обективни!

Дерзайте! Желаем бъдещи успехи!

Технотерм Инженеринг ООД, София

Д-р инж. Александър Кожухаров – управител

 

Поздравление/Тост

Разваля се звънецът на входа на бизнес-сграда.

Охраната на сградата се обажда на отговорния електротехник, тъй като дейността по поддръжка е аутсорсвана на друга фирма, но техник така и не идва.

На следващия ден офис-наемателите не са очаровани от поддръжката:

- Вчера ваш електротехник трябваше да отстрани повредата!

- Но, господа, електротехникът беше при вас!

- Как така е бил при нас? Цял ден никой не е идвал!

- Идвал е. Дошъл, позвънил, никой не му отворил и си заминал.

И така дами и господа,

Да пием за това да имаме винаги изправни комуникации, свързващи ни със света и в частност с нашите клиенти и партньори, както вече 10 години прави това издателство TLL Мedia.

Направление Маркетинг на ЕСД България ЕООД

 

Поздравяваме ви с 10-годишнината на списание Инженеринг ревю с пожелание да съхраните и усъвършенствате интересното съдържание и интелигентен стил.

Приемете уважения за вашата успешна работа, за професионализма и любовта, които влагате при подготовката на всеки брой, на всяка страница.

Като дългогодишни рекламодатели и читатели, ние сме свидетели на динамичното развитие и усъвършенстване както на списанието, така и на екипа, който го подготвя. Екип от интелигентни, нетрадиционно мислещи млади хора, комуникацията с които е винаги удоволствие.

СМС-С електроинженеринг пожелава на цялата колегия, списващи Инженеринг ревю, здраве, нестихващо дръзновение, ползотворна и приятна работа през следващите десетилетия.

Д-р инж. С. Чобанов,

Управител на СМС-С ЕООД

 

С появата на списанието Инженеринг ревю колективът, стоящ зад него, заяви твърдото си убеждение за неговата необходимост и място в широката ниша от специализирани технологични издания.

Писменото известяване на технологични новости и въплъщението им в съответни продукти, изразно-картинно и конструктивно представени с подходящи прецизни и качествени рекламни средства, съпътстват 10 години възходяща изява на списанието и колектива.

Списанието бързо бе одобрено и получи съответно висок авторитет и оценка от наши и чуждестранни специалисти и фирми.

Фирма DEHN + SOHNE пожелава на колектива с разгарящ устрем на силите и въображението да постигнат още по-високо ниво на поставените си цели.

Проф. д.т.н. инж. Стефан Илиев

DEHN + SOHNE

 

Уважаеми Ти Ел Ел Медиа и Инженеринг ревю,

Поздравления за успешната декада, през която успяхте да поставите крайъгълен камък по пътя на журналистиката, отразяваща новите тенденции, продукти, материали и технологии в областта на електрониката, системите за автоматизация, електрооборудването и машиностроенето. Инженеринг ревю е професионален и надежден източник за техническите специалисти и ръководителите на фирми. С благодарност и висока оценка желая на целия екип на Ти Ел Ел Медиа по-нататъшни успехи и през следващите 10 години!

Бимекс Лимитид ООД

Ботьо Георгиев – Управител

 

Данфос ЕООД, дъщерна фирма на датския концерн Данфосс, поздравява неуморния колектив на Ти Ел Ел Медиа по случай забележителния им десетгодишен юбилей. Оценяваме изключително високо развитието на вашето списание в годините и значителния ви принос в създаването на едно изключително професионално издание. Вие успявате по един ясен, достъпен и атрактивен начин да информирате широката си аудитория за тенденциите и развитието на продуктите и технологиите в областта на техническия инженеринг. С висококачествените си статии, анализи и публикации вие сте водещи в бранша.

Ние - Данфос ЕООД, сме ваш верен партньор и оценяваме по достойнство ползата от дългогодишното ни сътрудничество.

Желаем ви здраве, енергия и креативност!

Данфос ЕООД

инж. Красимир Богданов

 

Уважаеми екип на списание Инженеринг ревю,

С настоящето писмо бихме искали да ви поздравим по случай 10-годишнината на прекрасното ви списание, а също така да благодарим за коректното отношение и професионализма, с които изпълнявате поетите ангажименти. За нас контактът с вас винаги е носил доза успокоение, защото знаем, че можем да разчитаме на вашите умения и опит при решаване на поставените от нас задачи.

Екипът на Кастел Експорт ви пожелава да продължавате успешно по пътя, който сте поели, и знайте, че той ще е по-лек, когато на своя страна имате доволни клиенти, сред които, разбира се, сме и ние.

Поздрави и успехи,

Кастел Експорт ООД

 

Поздравяваме екипа на списание Инженеринг ревю с 10-годишния юбилей. Това е съвсем немалък срок за едно списание, което работи в среда с изключително висока конкурентност. Още повече, че чаровният колектив на списанието се е заел с нелеката задача да бъде в крак с всичко ново в индустриалната техника и инженерната мисъл на българския пазар. Сигурни сме, че публикациите в списанието са помогнали на много негови читатели с полезна информация. Фирма АТИС Телеком благодари на екипа за професионализма и коректността при съвместната ни работа.

Пожелаваме от сърце на целия екип на списанието здраве и успехи, както в личен, така и в професионален план.

АТИС Телеконтрол ООД

Кирил Димитров

 

Бихме искали да изкажем най-искрените си благодарности към вас и вашия екип за проявените висок професионализъм, коректни взаимоотношения и подкрепа през всички тези години на взаимно сътрудничество.

За нас е удоволствие да работим с амбициозни, добре подготвени и любезни млади хора, които се справят с високите ни изисквания по отношение на качеството. За нас вие сте безценен помощник за развитието на нашия бизнес.

Надяваме се да сте все така устремени и успешни в това, което правите; да сте все така усмихнати и оперативни и от сърце ви пожелаваме да покорявате нови и по-високи върхове, защото го заслужавате!

С уважение,

Екипът на АДАРА Инженеринг ЕООД

Здравка Атанасова - Управител

 

Честит юбилей!

Изминалите почти 10 г. сътрудничество бяха един успешен път напред - както за вас - динамичен екип с повишена инженерна култура, така и за нас - рекламодателите.

Инженеринг ревю и Технологичен дом са един надежден, коректен и интелигентен партньор с верен поглед към бъдещето.

Удоволствие е да се работи с вас, уважаеми колеги!

Бъдете здрави, устремени и много щастливи!

България Терм ООД

 

Екипът на AMK-ЕООД благодари на списание Инженеринг ревю за ползотворното сътрудничество през изминалите години.

За нас списанието е средище на технически идеи и реализации, поле за градивна конкуренция и неизчерпаем източник на висококачествена информация.

Пожелаваме на екипа на списанието изобилие от интересни рубрики, творческо удовлетворение, много здраве и успехи.

Честит юбилей!

АМК-ЕООД, Габрово

д-р инж. Стефан Деевски, управител

 

Списание Инженеринг ревю е на 10.

Това е най-доброто списание, което намери своите читатели, попада на актуални теми и провежда дискусии, от които се интересуват хилядите технически специалисти на България. Високият професионализъм на чаровните му сътрудници успява да привлича вниманието на все по-голям брой читатели.

Това списание действително изгражда, обединява специалистите около основната си идея - висок професионализъм, бърз просперитет на страната.

Денима 2001 ООД му пожелава да пребъде в годините, а на неговите създатели и сътрудници - живот и здраве и весели коледни празници.

Денима 2001 ООД

 

Скъпи приятели от Инженеринг ревю,

приемете нашите сърдечни поздрави във връзка с вашата 10-годишнина!

Съвместната дейност с вас през изминалите години за нас е изключително ползотворна. С ваша помощ успяхме да наложим уникалната си визия сред многобройните фирми от бранша. С интерес следяхме вашите публикации, свързани с актуалните тенденции в инженеринга на индустриална техника и технологии, изследванията в научната област, както и широката продуктова гама от изделия, предлагани на българския пазар.

Желаем ви още по-големи успехи в съвместния път към "индустриалния Олимп на България"!

КлиВенТо

д-р инж. Лина Кунчева

 

Уважаеми колеги!

Особено сме щастливи днес да ви поздравим с вашия почетен празник.

Екипът на СИАНА ЕЛЕКТРИК ЕООД ви приветстваме и ви желаем всичко добро, здраве и щастие! Много успехи в професионалния и личния живот!

Вашата щастлива годишнина е повод за нас да ви благодарим най-искрено за добрата съвместна работа и за доверието, което внесохте в отношенията между нашите две фирми. Вие успяхте да превърнете всеки служебен контакт в истинско удоволствие и доказахте, че лоялността е в основата на добрите и модерни взаимоотношения.

Бъдете все така вдъхновен и силен екип, за да посрещнете достойно очакващите ви предизвикателства!

СИАНА ЕЛЕКТРИК ЕООД

 

Честита 10-годишнина!

Позволете ми да поздравя целия екип на ТLL MEDIA с днешния празник!

За 10 години присъствие на българския медиен пазар екипът на сп. Инженеринг ревю доказа своя професионализъм и зае неоспоримо място в съвременната българска журналистика.

Приемете най-сърдечните ми пожелания за здраве, успехи и творчески предизвикателства!

Бъдете все така ангажирани с развитието на българската техническа култура!

Честит празник!

НАКРА ЕООД, гр. Раднево

Красимир Тодоров

 

Уважаема редакция, Честит юбилей!

Приемете нашата най-искрена благодарност за вашата активна подкрепа, сътрудничество и помощ в популяризирането на продуктите, които предлага нашата фирма.

Чрез страниците на Инженеринг ревю ние успяхме да представим нашите нови технологии, продукти и услуги. Това ни направи още по-конкурентни на пазара и увеличи възможностите за развитието на нашия бизнес.

Надяваме се, че сътрудничеството ни ще продължи и занапред в духа на изграденото партньорство. Пожелаваме ви много нови успехи и ви очакваме с нови атрактивни предложения и конкурентни цени.

Специални благодарности на:

Г-н Любен Георгиев

Г-жа Теодора Иванова

Г-жа Амелия Стоименова

Г-жа Мирена Русева

Честито!

С уважение,

Екипът на фирма ВИ ЕЙ СИ България с управител инж. Найден Василев

 

Уважаема редакция на сп. Инженеринг ревю!

От името на СТАРТ ИНЖЕНЕРИНГ АД ви поднасяме поздравленията си във връзка с годишнината ви.

Благодарим ви за сърцатата ви работа при издаването на списание Инженеринг ревю и ви пожелаваме бъдещи творчески успехи!

СТАРТ ИНЖЕНЕРИНГ АД

 

Скъпи приятели, Честит юбилей!

Обръщаме се към вас по този начин, тъй като сме партньори от самото възникване на Инженеринг ревю. Телетек бе един от първите рекламодатели, който повярва във вашите планове за изграждане на високопрофесионална медия. И не се излъгахме!

С всяка изминала година екипът на Ти Ел Ел Медиа ни предлага все по- качествен и интересен продукт.

Желаем ви здраве, творчески успехи и, не на последно място, умножаване на вашите читатели.

С приятелски поздрав,

Екипът на Телетек ЕООД

 

Полимат ООД поздравява колегите от Ти Ел Ел Медиа с десетата годишнина на списание Инженеринг ревю!

С искрена признателност за ползотворното сътрудничество, приемете нашите пожелания за спорна работа, много професионални успехи и водещи позиции и в следващите п х 10 години списване на Инженеринг ревю!

Бъдете здрави, весели и успешни!

Екипът на Полимат ООД – София

 

Фирма КЕЙБЪЛТЕК-БЪЛГАРИЯ ЕООД най-сърдечно ви поздравява по случай вашата 10-годишнина.

Вашето списание се утвърди като едно от водещите и предпочитаните специализирани списания, подготвяно професионално, носител на информация за новостите.

Използвам случая да ви пожелая здраве, професионални успехи и енергия, за да продължите напред по пътя, който сте поели.

Честит празник!

Нина Младенова - управител

КЕЙБЪЛТЕК-БЪЛГАРИЯ ЕООД

 

На екипа на Инженеринг ревю честит 10-годишен юбилей с благодарност за съвместната работа през годините! Високо оценявам партньорското доверие между нас!

Здравето и късметът да не ви напускат! Превръщайте предизвикателствата в професионален авторитет и успех!

Проф. д-р инж. Димитър Киров

Президент,

БИЗНЕС-ГРУПА ЕКОТОП

 

Поздравявам ви с 10-годишнината на списанието и би желая все така успешно да представяте нововъведенията и иновационните системи в света на електрониката, електротехниката и други области в сферата на индустриалния живот.

Пожелавам на целия екип здраве и нови творчески успехи.

ЕЛПРОМ ЕМЗ ООД, гр. Шабла

инж. Д. Арнаудов

 

Всичките 10 години ни доставяте удоволствие от съвместната работа, като професионалисти от специализирано издание, а не само като рекламни агенти. Бъдете живи и здрави, както сте млади и красиви, още 110 години!

Желаем ви много успехи, просперитет и лично щастие!

от екипа на CCS-България ООД

Анелия Огнянова

 

От името на Фесто България и от свое име искам да честитя юбилея на списание Инженеринг ревю и да им пожелая да бъдат все така интересни, креативни и информативни.

На целия екип на списанието пожелавам много здраве и успехи в личен и професионален план.

Фесто България ЕООД

Христо Марков

 

Скъпи колеги,

Екипът на Grundfos Bulgaria ви поздравява с наближаващата кръгла годишнина и се присъединява към вашия празник!

През всичките години съвместна работа вие бяхте наш неотменен партньор, с когото споделяхме взаимните си успехи!

Продължавайте да поддържате професионалното отношение към клиентите си!

Грундфос България

 

Десет години не са много, но не са и малко, защото и ние сме ги извървели заедно с вас и знаем цената на успеха.

На най-интелигентното списание и най-вече на чаровния екип пожелаваме дълги години да сте четени и желани във всеки офис.

Светла и Илия Илиеви

ЛДМ България ООД

 

На лъчезарния екип на TLL MEDIA желаем много здраве, щастие, лични и професионални успехи!

Пожелаваме ви много нови специализирани издания!

Бъдете лидери е областта на рекламата на технически продукти и разширявайте вашата дейност!

Благодарим за сътрудничеството!

ЛД ООД

 

От името на Профил ООД благодаря на екипа на Ти Ел Ел Медиа за тяхната отзивчивост, експедитивност и професионализъм при реализирането на списание Инженеринг ревю.

Бъдете здрави и все така перфектни!

Пожелаваме ви още много успешни години!

Профил ООД

Милена Горбанова

 

Уважаеми приятели,

Екипът на ProStream Group най-сърдечно ви поздравява по случай 10- годишния ви юбилей!

Пожелаваме ви от все сърце да продължавате да бъдете сред най-добрите!

ProStream Group

Николай Ботев

Управител

 

Честита годишнина!

За тези 10 години Инженеринг ревю се превърна във витрина, в която се оглеждат всички съвременни критерии за инженеринг - най-нови продукти и технологии, системи и решения, идеи и концепции. Запазете я! И светлината на тази витрина ще бъде пътеводна за всички нас, посветили работата си на съвременните инженеринг решения!

Успех!

Неделчо Неделчев,

ДИТЕК ЕООД

 

Скъпи колеги и приятели,

Нашите най-сърдечни пожелания по случай 10-годишния ви юбилей!

Ядосвайте се по-малко, радвайте се повече.

Говорете по-малко, казвайте повече.

Мразете по-малко, обичайте повече.

Тогава всички хубави неща ще бъдат ваши и когато водата ви стигне до устата - горе главата!

ГЛОБАЛ -ТЕСТ ООД

ТОТАЛ-ТЕСТ ООД

 

Честита годишнина на целия екип!

Бъдете все така креативни, изпълнени със същия ентусиазъм и професионализъм в работата! Желаем ви още много творчески успехи и много нови читатели!

Моеллер Електрик България ЕООД

 

Скъпи колеги и приятели!

Особено ни е приятно да ви честитим годишнината и да ви благодарим за добрата съвместна работа през дългите години на нашето партньорство!

Пожелаваме ви здраве, висок дух и много бъдещи успехи, които заслужавате!

Честит юбилей от екипа на фирма Жо и Вен!

 

Скъпи приятели,

Честит 10-годишен юбилей! Ние от Микрон 20 ви пожелаваме здраве, упоритост и хъс в списването на това чудесно списание.

Да сте все така хубави, весели и жизнерадостни.

Христина Ковачева

Микрон 20

SKF България поздравява целия екип на издателство Ти Ел Ел Медиа по повод 10-годишнината на списание Инженеринг ревю. Ние сме с вас от самото начало и с годините имахме удоволствието да изградим чудесни професионални отношения.

Благодарим ви за ползотворното сътрудничество и ви пожелаваме творческо дълголетие и все така да радвате читателите си с интересни статии на актуални теми. Честита годишнина!

SKF България

 

Честита 10-годишнина!

Желаем ви много здраве, успехи и несекващ стремеж към знание при навлизането в тийнейджърската възраст!

Шефлер България ООД

 

Честит юбилей на целия екип на сп. Инженеринг ревю!

Унисист инженеринг ООД ви поздравява с празника, като ви желае да не изневерявате на професионалния си стил и творческия си подход в подготовката на списание Инженеринг ревю.

Бъдете здрави, силни и креативни!

С уважение,

Екипът на Унисист инженеринг ООД

 

Във връзка с 10-годишния юбилей на сп. Инженеринг ревю, фирма ВАЙД-БУЛ ЕООД има удоволствието да поздрави младия и напорист екип от рекламни специалисти на това чудесно издание. За годините, през които работим заедно, ние изпитваме взаимно удоволствие от съвместната си работа. С младите сътрудници от Инженеринг Ревю изграждаме рекламни стратегии лесно и бързо, в приятелска и непринудена среда.

Желаем им здраве, дълги години творчески успехи и бодър дух!

ВАЙД-БУЛ ЕООД,

Управител: Йордан Павлевски

 

Уважаеми колеги от Ти Ел Ел Медиа, за нас е удоволствие да ви поздравим за 10-годишния ви юбилей. Благодарим ви за професиналното отношение към съвместните ни проекти и използваме случая да ви пожелаем здраве, бъдещи успехи и нестихващ оптимизъм.

От екипа на НАСА-Д

 

Уважаеми колеги от TLL Media,

Приемете адмирациите и поздравленията на Yokogawa Bulgaria във връзка с 10-годишния юбилей на сп. Инженеринг ревю.

Пожелаваме ви дълга и ползотворна съвместна работа и за в бъдеще, много професионални успехи и здраве в личен план!

Честита годишнина!

Yokogawa Bulgaria

Инж. Явор Червенков

 

С пожелания за неугасващ стремеж към създаване на възможно най-доброто във вашата професионална област, за нестихваща енергия и професионални успехи.

Нека сиянието на Новогодишните и Коледни празници озари вашите сърца и ви донесе удовлетворение и сили за предстоящата година.

Сънлайт Индастриъл ЕООД

 

ЕЛИА АД поздравява с 10 -годишния юбилей екипа на най-четеното от инженерите в България списание Инженеринг ревю и от сърце му пожелава професионално дълголетие!

 

За настоящите предизвикателства през следващите години ви пожелаваме сили, творческо прозрение, много, много успехи и, разбира се - добра съвместна работа.

ФИЛКАБ

 

Най-сърдечни пожелания по случай първата 10-годишнина на списание Инженеринг ревю!

Нека следващите десет 10-годишнини бъдат изпълнени с много здраве, успехи и късмет!

TFS Consult Ltd.

Жана Момчилова

 

Вашият прекрасен екип винаги ни е наслаждавал с професионализма, иновативните идеи, човечността и грижата за растежа на бизнеса ни. Ние високо оценяваме приноса ви към индустрията ни и ви желаем здраве много творчески успехи.

Светослав Любенов

Метроник Системс ООД

 

Честит рожден ден!

Желаем много успех и здраве на целия ви екип и още много рождени дни.

От колектива на Алго - Н ООД

 

Уважаеми колеги!

С вас сме от 1999 година.

Благодарим ви за високия професионализъм!

С най-добри пожелания за успехи и развитие на вашето чудесно списание.

ПАНАКС

 

Доказан професионализъм, новаторски решения, младежки дух - това са качествата, на които не изневерихте през десетгодишната си история и ние много ценим. Запазете ги и ги развивайте и в бъдните години.

Рокон Трейд АД

Диана Николова

 

На колежките и колегите от Инженеринг ревю пожелаваме все така методично и упорито да работят за издигането на професията инженер на пиедестала, който заслужава.

Иван Димов

Бегели Прециза - България

 

Благодарим на екипа на списание Инженеринг ревю и Ти Ел Ел Медиа за отличната работа и професионализъм, проявен през годините, в които сме работили заедно!

Желаем на всички много здраве, щастие и успехи!

Честит юбилей и наздраве!

От APV България ООД / EPS България ЕООД

 

К1 Електроник поздравява екипа на TLL Медиa по случай десетгодишния юбилей. С най-добри пожелания за бъдещи успехи!

К1 Електроник

 

Приемете нашите поздравления за 10-годишния юбилей на издателство TLL Media!

Бъдете все така критични и самокритични!

от екипа на HYDAC в България

 

Пожелаваме ви да сте все така слънчеви, лъчезарни и оригинални, пионери в областта на приложната техническа информация, да продължавате да ни радвате и увличате с вашия младежки ентусиазъм.

Белимо България ООД

 

Честита годишнина!

С пожелание все така успешно да разпространявате технологичните иновации сред инженерните среди!

От CABLOFIL

 

Честит първи юбилей!

Благодарим за добрата ни съвместна работа и ви желаем успех!

От екипа на Сензомат ООД - Добрич

 

ЗИКОМАТ ООД поздравява колегите от издателство Ти Ел Ел Медия с годишнината на списание Инженеринг ревю.

С уважение към вашата смелост, професионално отношение към работата и принос в развитието на българската индустрия, ви желаем да съхраните себе си за бъдещите заслужени успехи на списанието!

ЗИКОМАТ ООД

 

Честит юбилей!

Здрави бъдете, от късмет да не се отървете,

приятели нови срещнете и от сърце се веселете!

Успех и дълголетие!

Бруната България ООД

 

Ч.Р.Д!

Лъвовете поздравяват сърничките! Пожелаваме ви много успехи и лично щастие!

Както се пее в песента… Пак ще се срещнем след 10 години!

Lions Electronics Bulgaria Ltd.

 

Поздравяваме екипа на Инженеринг ревю по случай 10-годишнината на списанието. Наистина е много хубаво, че толкова години в България се издава истинско техническо списание, съдържащо винаги интересна и актуална информация за огромен брой области на промишлеността.

Цветан Антонов

WIKA Bulgaria

 

Уважаеми колеги,

Сърдечно ви поздравяваме по повод
10 години от създаването на списание Инженеринг ревю.

Радостни сме от факта, че вашето списание и нашата компания сме на една и съща възраст. Всички ние имаме шанса да живеем и работим във време на преобразувания в политическия и в икономическия живот на България. Макар и толкова млади, смело можем да кажем, че сте успешни като медиа и много точни в отразяването на съвременните технологии.

Желаем още много добри години!

От целия екип на Сентилион ООД

 

 

ЧЕСТИТА 10-ГОДИШНИНА


на целия екип на Ти Ел Ел Медиа

Приемете специалните поздравления от екипа на CODICO!

Радостни сме, че сме част от вашия 10-годишен път и сме сигурни, че ни предстои дългогодишно партньорство. Професионализмът и вашето сърдечно отношение към нас, клиентите, превръща съвместната ни работа в удоволствие.

От екипа на CODICO!

И от Тонка Василева,

представител на CODICO за България

 

 

ЕЛИА АД поздравява с
10-годишния юбилей екипа на най-четеното от инженерите
в България списание Инженеринг ревю и от сърце му пожелава професионално дълголетие!

 

 

Екипът на КАД Пойнт честити
на ТЛЛ Медиа 10-годишнината от създаването на списание Инженеринг ревю.

Във ваше лице, ние намерихме
не само колеги с които успешно си партнираме, но и приятели.

Пожелаваме на всички от ТЛЛ Медиа здраве, успехи,
все повече
и по-търсени издания.

Юрий Николов

Управител на КАД Пойнт

 

 

В динамиката на съвременния технически свят десет години са много време. Време достатъчно за бърз възход, развитие и дори за залез. ТиЕлЕл Медиа и нейното любимо издание Инженеринг ревю са на десет години и по-цветущи отвсякога, защото имат усет за тенденциите и новите пътища на българската индустрия.

За всички нас, които участваме в процеса на изграждане на тази индустрия, Инженеринг ревю е средство и начин да сверим собствените си стратегии и тактики, както с конкурентите, така и с нашите настоящи и потенциални клиенти.

Мили колеги от ТиЕлЕл Медиа, бъдете все така процъфтяващи. Българската индустрия има нужда от представяне. Вие го правите по професионален начин. Благодарим ви.

Петрекс 92 ООД

Универсал 98 ООД

 Ключови думи: Рокон Трейд АД, ЛДМ България ООД, Сънлайт Индастриъл ЕООД, Ротек ООД, SMC, ЛД, WAGO, МАТ ООДНовият Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство/2024

Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо  и устойчиво производство-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top