Промекс дистрибутор на Sepleex Industrie

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 2, 2008

От края на миналата година фирма Промекс представлява в България белгийската компания Sepleex Industrie, съобщи за списание Инженеринг ревю Емил Ферон, управител на Промекс. "Sepleex Industrie е основана през 1987 г. и развива своята дейност в областта на електрическите инсталации, автоматизацията, поддръжката на индустриални инсталации и производството на ел. табла НН. В момента белгийската компания има амбицията да навлезе на пазарите в Източна Европа и е избрала България за първи етап от географското си разширение", заяви г-н Ферон.

"Основната ни цел е да наложим таблата НН на Sepleex Industrie в България и близките държави. Ел. таблата на белгийския производител се отличават с безкомпромисно качество и задоволяват нуждите дори на сектори с подчертано високи изисквания, като военното корабостроене и атомните електроцентрали", допълни Емил Ферон.

"В допълнение опростеното сглобяване на таблата, с ограничен брой основни модулни елементи и инструменти, гарантира конкурентноспособна цена на готовия продукт. Това прави таблата атрактивни за всеки пазар", подчерта управителят на Промекс.

В рамките на новото представителство Промекс ще търси контакти с български инженерингови фирми за изпълнението на проекти в Белгия, с конструкторски бюра и производствени цеховe.
Top