РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 2, април 2021 > РЕКЛАМИ В брой 2, 2021 > РиталРитал, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 2, 2021

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ РиталСИСТЕМА ЗА ОГЪВАНЕ И
ПРОБИВАНЕ НА ШИНИ CW 120

По-ниски разходи. По-добро качество.

Как се постига ефективност в процесите при изпълнение на специфични задачи, които иначе биха отнели доста време и труд за ръчна работа?

Огъването и пробиването на отвори при обработката на медните шини, използвани в електроразпределителните табла за главни и разпределителни шинни системи вече може да става много по-бързо и безопасно и без ръчен труд! Как?

С помощта на Системата за огъване и пробиване на шини CW 120
(Станция за обработка на медни шини).

Устройството се предлага в две версии: Стационарен блок за рязане, огъване и пробиване на отвори с външно хидравлично захранване и мобилна версия, конструирана с колела за лесно използване в цеха, с вградена хидравлична помпа.

И двете версии обработват шини с дебелина до 12 mm и ширина до 120 mm. Пробиват кръгли отвори между 6,6 mm и 21,5 mm. За прорези - максимална ширина от 21 mm и дължина от 18 mm. Щемпели и матрици за кръгли отвори и прорези се предлагат като аксесоари и в различни размери.

Машините, на Rittal Automation Systems за обработка на монтажни шини, кабелни канали и шинни системи са модерно допълнение към полуавтоматичното производство на шкафове с комутационна апаратура. Спестяват много задачи, които без тях се извършват ръчно. Това прави процеса далеч по-ефективен!РИТАЛ ЕООД
София, 1592
бул. Искърско шосе 7
ТК Европа, сграда 7, ет. 2
Т.: (02) 439 0550
office@rittal.bg
www.rittal.bg


Top