С грандиозен купон отпразнувахме осмия рожден ден на Инженеринг ревю

НакраткоСп. Инженеринг ревю - брой 9, 2005

С грандиозен купон отпразнувахме осмия рожден ден на Инженеринг ревюС грандиозен купон отпразнувахме осмия рожден ден на Инженеринг ревюС грандиозен купон отпразнувахме осмия рожден ден на Инженеринг ревюС грандиозен купон отпразнувахме осмия рожден ден на Инженеринг ревюС грандиозен купон отпразнувахме осмия рожден ден на Инженеринг ревю

По традиция, в навечерието на коледните празници, водещото списание за индустриални продукти, технологии и услуги Инженеринг ревю отпразнува поредния си - осми рожден ден. Празникът на редакцията с много желание и настроение бе споделен от стотици клиенти, читатели, приятели и почитатели на списанието. На 14 декември, под музиката на любими дискохитове многобройните гости се включиха с ентусиазъм в бурния купон, този път организиран в столичния клуб El Corazon.

Под ритъма на вечни дископарчета неуморимият екип на Инженеринг ревю и гостите на празника по традиция показаха, че могат не само да работят здраво, но и да се веселят от сърце. По традиция бе организирано и надпяване, в което се включиха гласовити представители на бранша. Авторитетно жури в състав - Георги Генчев, президент на Гемамекс, Калин Иванов, ръководител направление Индустрия в Сименс, Георги Георгиев, търговски директор на Прострийм Груп, и Любомир Тошев от Бруната България, оцени музикалния и артистичен талант на включилите се в надпреварата. Първо място, според оценката на журито, грабна екипът на Сименс, направление Индустрия. В оспорвана конкуренция с победителите, второто място заслужено бе спечелено от екипа на домакините. На почетното трето място журито оцени талантливите ни колеги от фирмите Ина Лагери/FAG и Стерлинг Зихи България.

Целият екип на списание Инженеринг ревю честити на всички свои клиенти, читатели и приятели новата 2006 година, като им пожелава здраве, вяра, щастие, и, разбира се, мащабни рекламни проекти в изданията ни!
ЕКСКЛУЗИВНО
Top