С грандиозен купон отпразнувахме осмия рожден ден на Инженеринг ревю

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2005

По традиция, в навечерието на коледните празници, водещото списание за индустриални продукти, технологии и услуги Инженеринг ревю отпразнува поредния си - осми рожден ден. Празникът на редакцията с много желание и настроение бе споделен от стотици клиенти, читатели, приятели и почитатели на списанието. На 14 декември, под музиката на любими дискохитове многобройните гости се включиха с ентусиазъм в бурния купон, този път организиран в столичния клуб El Corazon.

Под ритъма на вечни дископарчета неуморимият екип на Инженеринг ревю и гостите на празника по традиция показаха, че могат не само да работят здраво, но и да се веселят от сърце. По традиция бе организирано и надпяване, в което се включиха гласовити представители на бранша. Авторитетно жури в състав - Георги Генчев, президент на Гемамекс, Калин Иванов, ръководител направление Индустрия в Сименс, Георги Георгиев, търговски директор на Прострийм Груп, и Любомир Тошев от Бруната България, оцени музикалния и артистичен талант на включилите се в надпреварата. Първо място, според оценката на журито, грабна екипът на Сименс, направление Индустрия. В оспорвана конкуренция с победителите, второто място заслужено бе спечелено от екипа на домакините. На почетното трето място журито оцени талантливите ни колеги от фирмите Ина Лагери/FAG и Стерлинг Зихи България.

Целият екип на списание Инженеринг ревю честити на всички свои клиенти, читатели и приятели новата 2006 година, като им пожелава здраве, вяра, щастие, и, разбира се, мащабни рекламни проекти в изданията ни!
Top