САТ отпразнува 15-годишен юбилей

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 8, 2006

Не е далеч времето, в което западни специалисти ще кандидатстват за работа при нас, заявяват от САТ

На 28 октомври 2006 г. една от най-успешните български инженерингови фирми - САТ, отбеляза тържествено петнадесетгодишния си юбилей. На изисканото парти, организирано в Дипломатическия клуб в Горна Баня, се събраха високопоставени представители на бизнеса, научните среди, браншовите организации и специализираната преса. Ролята на САТ като водещ фактор в инженеринговия бранш в страната бе видна от присъствието на изявени български производители, ръководители на представителствата на водещи в областта на промишлената автоматизация компании, инженерингови партньори и дори конкуренти. В празника на САТ с много настроение се включи и мениджърският екип на фирмата.

Събитието бе открито от инж. Валери Андреев, управител на САТ, който с гордост подчерта възходящото развитие на фирмата през годините и превръщането й във водещ фактор на инженеринговия пазар не само в страната, но и в региона на Югоизточна Европа. "Стратегията за развитие на САТ се базира на предлагането на най-модерни технологични и технически решения, в съчетание с много кратки срокове за реализация на проектите, при поддържане на качество, превъзхождащо това на конкурентите", коментира г-н Андреев посоката, в която ръководи САТ. "Печеливша е стратегията, включваща предлагането на т.нар. тотални услуги, т.е. комплексното изпълнение на проекти", допълни той. Като приоритетни за бизнеса на САТ пазари, Валери Андреев посочва държавите от Югоизточна Европа и страните от бившия Съветски съюз.

В приветствието си към гостите на тържеството, Валери Андреев подчерта, че ръководената от него фирма отдавна е в Европейския съюз и според него не е далеч времето, в което западни специалисти ще кандидатстват за работа в успешни инженерингови фирми като САТ. В отговор на въпроса какви са очакванията му за влиянието, което ще окаже влизането на България в Европейския съюз (ЕС) върху бизнеса, г-н Андреев подчерта, че членството ни в ЕС ще отвори вратите към всички западноевропейски държави на произвежданите от САТ продукти и инженеринговите услуги, които фирмата извършва.

Екипът на списание Инженеринг ревю честити на колегите от САТ 15 рожден ден и им пожелава здраве, успехи и много бъдещи юбилеи!

 
Новият Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство/2024

Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо  и устойчиво производство-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top