РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Начало > брой 8, ноември 2023 > РЕКЛАМИ В брой 8, 2023 > СейфтиъпСейфтиъп, СП. ИНЖЕНЕРИНГ РЕВЮ - брой 8, 2023

РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ СейфтиъпБезопасността не е скъпа,
тя е безценна

 

Усъвършенстван и напълно съвместим
новият контролер PNOZ m B0.1 от гамата PNOZmulti 2

 

Необходима Ви е ефективна и оптимизирана технология за едновременен мониторинг на няколко функции за безопасност на машини и оборудване?

Новите контролери PNOZ m B0.1 на Pilz могат да бъдат използвани самостоятелно или да се разширят с допълнителен I/O модул. Те са усъвършенстван и същевременно напълно съвместим наследник на компактните контролери от серията PNOZmulti Mini.

Всички съществуващи проекти за PNOZmulti Mini могат лесно да бъдат мигрирани към PNOZ m B0.1 чрез софтуерния инструмент PNOZmulti Configurator версия 11.0.

Отдясно може да се добави един разширителен I/O модул, възможен е избор между: PNOZ m EF 16DI; PNOZ m EF 8DI4DO; PNOZ m EF 8DI2DOT; PNOZ m EF 4DI4DOR; PNOZ m EF 4DI4DORD; или новия релеен изходен модул PNOZ m EF 2DOR.

Вляво на контролера може да бъде реализирано за свързване на децентрализирана периферия PDP или на няколко системи PNOZmulti 2. За комуникация с PLC от по-високо ниво е наличен богат избор от “Field bus” модули. Това гарантира максимална оптимизация и ефективност на решението за безопасност.

Възползвайте се от нашите предимства:

• Оптимална система за безопасност чрез комбинация от сертифициран хардуер и удобен и интуитивен софтуер;

• Персонализирайте не само решението, но и разходите – прецизно адаптиране към всяко приложение, перфектно за малки и средни по размер машини;

• Ценово оптимизирана и ефективна технология – глобален стандарт за безопасност при автоматизираните процеси и комуникационните системи;

• Една-единствена платформа – от планирането до поддръжката;

• Максимална гъвкавост – свободно конфигуриране на входовете и изходите;

• Сведени до минимум престои – благодарение на лесните за използване диагностични инструменти с опростен интерфейс.

 

Безупречна, гъвкава и рентабилна система за безопасност на машини

• Конфигурируемите компактни контролери PNOZmulti 2 могат да бъдат използвани буквално за всяко приложение в сферата на индустриалната автоматизация – за безупречен мониторинг на функциите за безопасност в съчетание с рентабилно обезпечаване на стандартните функции за управление.

• Модулният дизайн на PNOZmulti 2 позволява гъвкав избор на базово устройство и необходимия брой разширителни модули според изискванията на конкретната задача.

 

Сейфтиъп ЕООД – официален партньор на Pilz

www.safetyup.bg

София 1113, бул. Самоков 11A, офис 118

Т: +359 877 800 610, office@safetyup.bg


Top