Шнайдер Електрик с нов офис във Варна

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2006

На 30 ноември официално бе открит новият офис на водещата мултинационална компания Schneider Electric във Варна, съобщи за сп. Инженеринг ревю Вихра Рогачева, специалист комуникации в Шнайдер Електрик България.

"На чаша шампанско клиенти и партньори на фирмата си пожелаха успех в бизнеса и през следващата година. Schneider Electric има офис във Варна от месец октомври 2000 год. В края на 2006 г. офисът се премести в модерния Бизнес парк Варна", пояснява г-ца Рогачева.

"Офисът е изцяло с търговски функции и има за цел да работи и подпомага технически и търговски партньорите и клиентите на компанията в източната част на България и по-специално във Варненска област. Читателите на сп. Инженеринг ревю знаят, че от края на 2005 г. функционира и нов офис на Шнайдер Електрик България в Бургас. Последните няколко години бяха съпътствани от силно развитие на промишления и строителния сектор на икономиката. Характерно за черноморския регион, от няколко сезона насам, е наблюдаваното бурно строителство на нови жилищни и хотелски комплекси. Това, естествено, оказва позитивно влияние върху регионалната икономика като цяло", допълва Вихра Рогачева.
Top