Спечелете Microchip MPLAB REAL ICE емулатор!

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 4, 2007

Списание Инженеринг ревю дава възможност на читателите си да спечелят Microchip MPLAB REAL ICE емулатор. Тази система е ориентирана към разработката на приложения, използващи PIC микроконтролерите и dsPIC цифровите сигнални контролери (DSC). Системата MPLAB REAL ICE предлага емулационни възможности от ново поколение, сред които ускорен интерфейс с паметта на по-големи разстояния, както и високоскоростни връзки

Новият емулатор е напълно интегриран в безплатната развойна среда MPLAB Integrated Development Environment (IDE), която се използва за въвеждане на код, изграждане на проекти, тестване, верификация и програмиране. Новата емулационна система поддържа широка гама от средства за дебъгинг в MPLAB, като комплексни точки на прекъсване, трасиране на приложния код и отчитане на данните, програмен таймер и следене на променливи в реално време.

Microchip разработи MPLAB REAL ICE емулатора успоредно с новото поколение микроконтролери и DSC, за да осигури пълната им интеграция. Ресурсите на тези ИС поддържат функциите на емулатора за високоскоростен дебъгинг със следене на променливите в реално време. Бързите интерфейси за данни позволяват скоростно генериране на обемни записи при трасиране, чрез което осигуряват мигновено проследяване и настройка на параметрите на приложението.

Цената, на която се продава вътрешносхемният емулатор MPLAB REAL ICE е 265 GBP, като към него е включен струващият 85 GBP MPLAB REAL ICE Performance Pak, снабден с две допълнително включвани високоскоростни драйверни платки, осигуряващи комуникацията на устройството с целевите обекти.

Всеки читател на списание Инженеринг ревю има шанс да спечели MPLAB REAL ICE емулатора, ако посети страницата
www.microchip-comp.com/ereview-realice07

и попълни своите данни в електронния формуляр.
Top