Спечелете развойна платка Microchip PICDEM MC

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 7, 2007

за проектиране на управления на двигатели!

Развойната платка PICDEM MC на Microchip дава възможност на проектантите на електронни устройства, независимо от опита им, с минимални разходи да добавят надеждно електронно управление на двигатели към своите проекти на embedded системи.

Новата PICDEM MC поддържа базирани на фамилията PIC18FXX31 приложения за управление както на променливотокови индукционни двигатели (ACIM), така и на безколекторни постояннотокови двигатели (BLDC). Тези микроконтролери са снабдени с усъвършенствани модули за управление на задвижвания, включващи вграден интерфейс за квадратурни енкодери. Платката PICDEM MC осигурява пълна изолация от мощните електрически вериги, с което дава възможност на потребителите да включват MPLAB вътрешносхемен емулатор (ICE 2000) или MPLAB вътрешносхемен дебъгер (ICD 2) и да осъществяват пълно програмиране, дебъгинг и емулация със свързана към платката силова част. Освен това изолираният PC сериен интерфейс на PICDEM MC към MC-GUI софтуера позволява на потребителите да променят параметрите на своето приложение по време на работа. PICDEM MC съчетава тези възможности с включени шестнадесетични, асемблерски и C сорс файлове, като по този начин осигурява пълен референтен дизайн за приложения, свързани с управлението на ACIM и BLDC двигатели.

С поддръжката на Центъра за проектиране на управления на двигатели на Microchip (www.microchip.com/motor) и безплатния даунлод на MC-GUI, инженерите лесно могат да снабдят електрозадвижващите системи, които проектират, с електронно управление, като при това съкратят сроковете и разходите за разработка.

Всеки читател на списание Инженеринг ревю има шанс да спечели една от тези развойни платки, ако посети страницата:

www.microchip-comp.com/er-picdemmc

и попълни своите данни в електронния формуляр.
Новият Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство/2024

Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо  и устойчиво производство-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

ЕКСКЛУЗИВНО
Top