Специален брой: Хранително-вкусова промишленост в България, юни 2020
Начало > АРХИВ 2020 > Специален брой: Хранително-вкусова промишленост в България, юни 2020
цялата корица
корица
ТЕХНОЛОГИИ
По отношение на частите за оригиналните производители на оборудване, у доставчиците започва да се утвърждава разбирането, че за да бъде годен за употреба в хранително-вкусовата промишленост даден компонент, той трябва ... още
Най-новите технологични разработки при електромоторите и двигателите, задвижванията и контролните системи непрекъснато разширяват гъвкавостта и приложимостта на транспортните ленти и спомагателното оборудване в производството на храни и напитки ... още
АКЦЕНТИ
Статията разглежда изискванията, на които трябва да отговарят прилаганите в ХВП измервателни уреди, предимствата на съвременното интелигентно оборудване за инспекция и новостите при решенията за измерване на цвят, температура и ... още
Автоматизация, дигитализация, интелигентно управление. Най-общо така могат да бъдат резюмирани водещите тенденции при технологичното оборудване за хранително-вкусовата промишленост през последните години ... още
ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИ
Продуктите за професионална хигиена на компанията от години се използват в Месокомбинат Ловеч, Мес КО-Петрич, Меркез-Г. Делчев, ОМК-Пловдив, Домлян-Карлово, ЕМ ДЖЕЙ ДЕРИЗ-Карлово, Белла България, Чичо Чарли, Бор Чвор ЕООД, Нухелт ... още
Възможността за точно засичане на смените на различни видове течности, която предоставя разходомерът FLOWave, е от голямо значение, особено при промиване, когато диференцирането между продукт и промивни води осигурява ефективно ... още
В съвременния свят темата за добрия пакетаж става все по-актуална със своите високи изисквания за безопасност, екологичност и функционалност. Благодарение на модерната концептуална визия на фирма ILPRA, всички тези изисквания ... още
"Помагаме ви да завоювате и задържите най-ценното пазарно предимство - доверието на вашите партньори и клиенти", споделят от ТЮФ РЕЙНЛАНД-БЪЛГАРИЯ ... още
Новият брой 9/2024
ТЕНДЕНЦИИ
ХВП: ново десетилетие, нови предизвикателства, нови решения
През 2020 г. глобалната хранително-вкусова индустрия се оказва не само на прага на ново десетилетие, но и в центъра на нова технологична и пазарна парадигма, наложена от непрекъснато променящите се ... още
РЕКЛАМИ
ОЩЕ ФИРМЕНИ ПУБЛИКАЦИИ
Хранително-вкусовата промишленост отвътре с Rittal
В предприятията за производство и преработка на храни и напитки съществуват три категории хигиенни "зони" – помещения с висока, средна и ниска хигиена. Rittal и EPLAN могат да ви помогнат ... още
FRITSCH – новата силна марка на MULTIVAC
В хлебната промишленост дигитализацията започва да заема все по значимо място при надеждното и безопасно управление на производствените процеси, поради което FRITSCH ще се фокусира и върху разработката на подходящи ... още
INTRAMA интегрира индустриални роботи в комплексни решения за автоматизация в ХВП
В ХВП няма "стандартни" приложения. Успешната реализация на една цялостна синхронизирана поточна линия изисква подробен предварителен анализ на технологичния процес и правилен подбор на подходящите роботи и оборудване ... още