Списание Инженеринг ревю отпразнува 9 рожден ден

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2006

На 12 декември 2006 г. екипът на списание Инженеринг ревю отпразнува с много настроение деветия си рожден ден. Както винаги - заедно с многобройните си приятели от бранша - фирмите, предлагащи индустриална техника и технологии в страната. Тазгодишният купон бе в столичното заведение Карамел, където със съдействието на яки български и чуждестранни парчета по традиция се забавлявахме до ранни зори. Не ни липсваха и любимите на всички български хора, на които всички - и ние, и гостите ни, се хванахме с много настроение, показвайки завидни умения. По традиция браншът демонстрира певческите си умения, които впечатлиха и журито, и останалите припяващи гости. Както на всяко състезание, имаше отличени, но по скромното ни мнение всички участници в конкурса вложиха много емоция и сърце в изпълненията си.

Тази година празникът ни беше двоен, тъй като наред с деветата годишнина от създаването на Инженеринг ревю отпразнувахме и първия рожден ден на новото ни списание - Технологичен дом. Екипът ни изпрати една много успешна година, но рамо до рамо с вас - верните ни партньори и читатели от цялата страна, продължаваме да ви информираме за новостите в бранша - и пазарни, и технически, и технологични - и през следващата 2007 г.

Желаем на всички читатели, приятели и почитатели на сп. Инженеринг ревю спорна и здрава 2007 г. и успешен старт в предизвикателството да бъдем част от Европейския съюз.
Top