ТехноКом Ко отбеляза 5 години партньорство с Metal Work

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 6, 2007

Празникът съвпадна с честването на 40 години от създаването на италианската компания

На 6 юни т.г. екипът на ТехноКом Ко бе домакин на изискан коктейл по повод петгодишнината от партньорството на фирмата с водещия италиански производител на пневматични компоненти за автоматизация - Metal Work. Празникът на колегите, организиран в Новотел Пловдив, уважиха многобройни клиенти, партньори и приятели на ТехноКом Ко от цялата страна. Събитието премина и под знака на четиридесетгодишнината от създаването на Metal Work. Специален гост и лектор на презентационната част на събитието бе Франческо Фиорина, експорт мениджър на италианската компания. Партито бе открито от Илияна Анастасова, съуправител на ТехноКом Ко, която подчерта, че приоритетите на ТехноКом Ко са да предлага

качествени продукти
на разумни цени

с компетентна техническа помощ при избора и сервизирането им. "Залагаме на индивидуалния подход към клиентите, познавайки в дълбочина потребностите и посоката на развитие на бизнеса им. Стратегията ни за налагане продуктите на Metal Work в страната се базират на разбирането ни за важността от създаване на партньорски отношения с клиентите и дългосрочно сътрудничество", коментира политиката на ТехноКом Ко г-н Шейтанов.

Както читателите на сп. Инженеринг ревю знаят, ТехноКом Ко работи основно в областта на машиностроенето, хранително-вкусовата промишленост и др. "Италианската компания Metal Work стъпи на българския пазар през 2000 г. През последните години изделията на компанията се предлагат в страната именно от ТехноКом Ко в качеството ни на партньор на Metal Work. В спектъра на предлаганите продукти на италианския производител влизат цилиндри, пневмо-подготвящи модули, разпределители, фитинги и аксесоари, задвижвания и др.", пояснява историята на Metal Work в България фирма Димитър Шейтанов, съуправител на ТехноКом Ко.

Metal Work произвежда над 350 продукта

В изнесената презентация Франческо Фиорина отбеляза, че компанията Metal Work е създадена през 1967 г., като започва дейността си с производство на фитинги за пневматични системи. "Днес Metal Work е водеща на пазара на пневматични компоненти за автоматизация, като произвежданите продуктите надхвърлят цифрата 350. Проучванията ни показват, че изделията на компанията се прилагат успешно в 36 бранша по света. Metal Work е една от малкото компании, които произвеждат около 75% от продуктите си единствено в заводите в Италия. Продуктите, реализирани на европейските пазари като цяло и на българския в частност, са произведени именно в тези заводи", заяви експорт мениджърът на Metal Work.

ТехноКом Ко: Имаме да извървим дълъг път

В отговор на въпроса защо вземат решението да предлагат изделията на непознатия до момента в страната италиански производител Metal Work, Димитър Шейтанов коментира: "Metal Work не е поредната италианска компания производител на пневматични компоненти за автоматизация, а организация, която създава иновативни продукти и ни позволява да предложим на българския пазар цялостни технически решения. Неслучайно мотото на Metal Work е: "Да работим заедно за една обща цел: всичко създадено вчера би могло да бъде усъвършенствано днес". "Съзнаваме, че пет години е кратък срок и пътят, който имаме да извървим, за да наложим продуктите на компанията е доста дълъг. Сред силните ни страни е младият ни и целеустремен екип. В динамичната среда на нашата развиваща се икономика, където качеството, компетентността, надеждността и обслужването имат решаваща роля, ние предлагаме още една алтернатива за потребителите чрез продуктите на Metal Work", допълва той.
Новият Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии/2024

Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top