ТелеТек откри търговски център в Плевен

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 9, 2007

Шоу-рум, офисна част и склад обединява новият елемент от структурата на фирмата

 

На 15 ноември отвори врати нов търговски офис и склад на фирма ТелеТек в град Плевен. Откриването на поредния търговски център на компанията е израз на желанието й да предоставя все по-бързо и качествено обслужване на своите клиенти от Централна и Северна България, коментира разширяването на структурата на фирмата Мая Дамянова, административен мениджър в ТелеТек. Официалната церемония започна с тържествен водосвет в новия офис. Анелия Стоянова, изпълнителен директор на ТелеТек, преряза лентата на най-новия обект от структурата на фирмата. Поздравления поднесоха Петър Полилеев, председател на Борда на директорите на холдинг ТелеТек Груп, и част от присъстващите официални лица. Гости на тържественото откриване бяха над сто партньори, приятели и клиенти на компанията. Церемонията продължи с изискан коктейл, на който клиенти на ТелеТек изразиха положителното си отношение към възможността да работят съвместно с фирмата на местна почва.

Новият офис на компанията е с площ от 260 квадратни метра. Както всички регионални търговски представителства на ТелеТек, така и в новия плевенски център, са обособени три зони - шоу-рум, склад и офисна част. В шоу-рума клиентите и партньорите на ТелеТек биха могли да се запознаят с модели от основните продуктови групи в областта на електрооборудването, осветлението и системите за сигурност, предлагани от фирмата. За демонстрация на функционалните възможности на продуктите е изградена експозиция от действащи табла и е обособен видеокът. Складът заема площ от 180 кв. м. и в него се поддържа пълната продуктова гама на ТелеТек.

"Компанията работи на територията на цяла България с професионален тип клиенти в две продуктови направления за изграждане на вътрешни сградни електроинсталации - силно- и слаботокови. Сред основните конкурентни предимства на ТелеТек, затвърдени с откриването на офиса в Плевен, са развитите търговска и логистична мрежи, покриващи цялата страна. Те са съчетани със стандартизиран високоефективен процес за придвижване на стоките от производител към клиент, както и финансови инструменти, осигуряващи гъвкави схеми на работа с основните групи клиенти", заяви по повод структурното развитие на ТелеТек Анелия Стоянова.
Top