ТелеТек представи бизнес планове

Начало > Накратко > Сп. Инженеринг ревю - брой 2, 2006

На коктейл, организиран в рамките на наскоро завършилото изложение Секюрити, фирма ТелеТек обяви основните приоритети в работата си през настоящата година.

"Фокус на бизнеса е клиентът и за да спечелим неговата лоялност в непрекъснато променящата се пазарна среда, трябва да му предложим надежден продукт с високо качество и на добра цена", коментира Анелия Стоянова, управител на ТелеТек. По време на събитието бе обявено, че основен приоритет в развитието на фирмата през 2006 г. в сектор алармени системи ще бъде видеонаблюдението.

"Телетек си поставя за цел да разшири предлаганите от фирмата малки системи за СОТ с т.нар. сертифицирани системи за обекти с висок клас на сигурност. Лидерската позиция на Телетек в пожароизвестяването ще бъде затвърдена с въвеждането на аналогово-адресируеми панели - на Унипос и Телетек Електроникс", заяви в допълнение г-жа Стоянова. Съобщено бе, че друг важен момент в развитието на фирмата е свързан със сериозното внимание, което ще се обърне на професионалното обучение на инсталаторските екипи.

"Това е основна задача на изграждащия се учебен център в новата сграда на фирмата. Предприети са стъпки за дългосрочно сътрудничество с нестопански организации и получаване на консултантска подкрепа от страни членки на Европейския съюз", заявяват от ТелеТек.
Новият Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии/2024

Специален брой: Иновации за автомобилната индустрия - оборудване и технологии-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

Top