Телетек представи първия си електронен продуктов каталог

Начало > Събития > Сп. Инженеринг ревю - брой 5, 2005

На 19 май т.г. в Централ Хотел Форум в столицата, в присъствието на многобройни клиенти и партньори, ТелеТек официално отбеляза пазарния дебют на първото издание на електронния си продуктов каталог. Информацията, включена в каталога, обхваща подробни технически данни на български език за 1806 продукта на ТелеТек Електроникс, Еlectronics Line, GE Security, Apollo, Ramcro, Unipos, Santec, Topica, SF 2 Kaba, Legrand, Obo Bettermann, Brilux, Philips, Elux, Beghelli, ES Systems и Schreder. Електронният каталог е предназначен за основната клиентска група на ТелеТек, формирана от инженерингови, строителни и инсталаторски фирми. "Водена от основната си цел - да бъде професионално работещ и бързо развиващ се дистрибутор на електро- и алармена техника в България, Телетек се стреми да бъде в крак със съвременните европейски търговски и маркетингови техники.

Разработването на продуктов каталог на фирмата е провокирано от факта, че основните типове клиенти на Телетек имат разностранни и специфични бизнес интереси и потребности, а портфолиото на фирмата се разпростира в девет продуктови групи", заяви при откриването на събитието инж. Антонина Димитрова, търговски директор на ТелеТек. "Стремейки се да бъде новатор в бранша, Телетек разработи първото издание на продуктовия си каталог, който ще бъде актуализиран, допълван и преиздаван на всеки шест месеца, като разчитаме на вас - нашите клиенти, да бъдете коректив в посока бъдещото му развитие", допълни г-жа Димитрова.

Информацията в каталога
е разделена в две големи продуктови групи - електрооборудване и системи за сигурност. Интерфейсът на каталога е разработен с цел улеснение за клиентите, които ще го използват. Предлага значителни възможности за автоматична конфигурация на свързани групи продукти от отделни продуктови групи. Вградените филтри за търсене на отделни продукти или група продукти значително улесняват достъпа до информацията за цени, технически характеристики или описание на отделни продукти", подчертава инж. Александър Стоянов, продуктов мениджър в ТелеТек.

Структурата на каталога е дървовидна, разделена е на главно меню и подменюта, бутони за търсене и част, в която се изобразява резултатът от търсенето с информационна карта на артикула. "Възможностите за генериране на поръчка също са направени с оглед улеснение на клиентите. Файлът с желаната поръчка може да се изпрати по електронната поща, да се запази или да се разпечата и пусне по факс. Поставили сме си амбициозната цел постъпилите поръчки да се обработват в срок до 24 часа", допълва г-н Стоянов.

Дискът се самостартира, без да е необходимо инсталирането му. Предвидена е възможност и е препоръчително копирането му върху твърдия диск на компютъра (отнема 10 МВ). "Към техническата спецификация на персоналния компютър, на който ще работи електронният каталог, са поставени изисквания за 128 RAM, 200 MHz процесор и разделителна способност 1024х768", коментира Александър Стоянов.
Новият Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо и устойчиво производство/2024

Специален брой: Продукти и решения за енeргоспестяващо  и устойчиво производство-2024

  ЧЕТЕТЕ БРОЯ ОНЛАЙН

ВСИЧКИ СТАТИИ | АРХИВ

ЕКСКЛУЗИВНО
Top